ΑΕΛ

Πήρε φόρα η ΑΕΛ στο μεταγραφικό παζάρι

Πήρε φόρα η ΑΕΛ στο μεταγραφικό παζάρι
INTIME SPORTS

Δυνατά μπήκε η νέα διοίκηση της ΑΕΛ στο μεταγραφικό παζάρι καθώς συμφώνησε την Τετάρτη (14/8) με πέντε ακόμη νέους ποδοσφαιριστές.

Δυνατά μπήκε στο μεταγραφικό παζάρι η νέα διοίκηση της ΑΕΛ. Μετά τις τέσσερις αποκτήσεις παικτών την Τρίτη (13/8), η ομάδα του κάμπου την Τετάρτη (14/8) συμφώνησε με άλλους πέντε νέους παίκτες.

Πρόκειται για τους Δημήτρη Ρούσση, Ανέστη Αγρίτη, Γιάννη Στεφανίδη, Πολ Ουρτάδο και Βασίλη Βρούζα, που υπέγραψαν συμβόλαιο με τους "βυσσινί".

Ο Δημήτρης Ρούσσης είναι γεννημένος στις 6 Μαΐου του 1988 στο Αγρίνιο και την σεζόν 2012-2013 αγωνίστηκε με τον Αστέρα Τρίπολης σε 3 παιχνίδια της Super League, εκ των οποίων ένα στα play off.

Ο Ανέστης Αγρίτης αγωνίζεται ως επιθετικός, είναι 32 ετών και κατά την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στην ομάδα της Κέρκυρας. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Αιγάλεω, Κίκερς Όφενμπαχ, Ηρακλή και ΟΦΗ.

Ο Γιάννης Στεφανίδης είναι επίσης επιθετικός και είναι 28 ετών. Πέρυσι αγωνίστηκε το πρώτο εξάμηνο στην Αναγέννηση Γιαννιτσών και το δεύτερο στον Πανσερραϊκό.

Ο Φρανσίσκο Εμίλιο Πολ Ουρτάδο γεννήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου 1987 στο Καράκας της Βενεζουέλας, έχει ύψος 1.72 είναι κάτοχος Ισπανικού διαβατηρίου και διεθνής με την εθνική ομάδα της Βενεζουέλας.

Στην Ελλάδα έχει αγωνιστεί με τον Πανηλειακό, την Παναχαϊκή και τον Αίαντα Σαλαμίνας και σε 132 παιχνίδια πρωταθλήματος και κυπέλλου, έχει σημειώσει 26 τέρματα. Τελευταίος του σταθμός είναι ο Αστέρας Τρίπολης και αποκτήθηκε δανεικός.

Ο Βασίλης Βρούζας είναι 22 ετών. Αγωνίζεται ως μπακ και τη σεζόν 2012-2013 ήταν στον Εθνικό Σιδηροκάστρου, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει σε Εθνικό, Προοδευτική και Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών.

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ