ΑΕΛ

Πήρε Ζέρη η ΑΕΛ, διώχνει δύο

Πήρε Ζέρη η ΑΕΛ, διώχνει δύο
Ζέρης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην απόκτηση του Αλέξανδρου Ζέρη προχώρησε η ΠΑΕ ΑΕΛ, φτάνοντας έτσι στις τέσσερις "χειμερινές" μεταγραφές. Ειδοποίησε Μπουντόπουλο - Νικολακάκη να λύσουν τα συμβόλαιά τους, προς δανεισμό οι Καμπλιώνης, Χάμος και Μανακούσιος.

Στην ΑΕΛ για τα επόμενα 3,5 χρόνια θα ανήκει ο Αλέξανδρος Ζέρης. Ο 22χρονος δεξιός μπακ (είναι γεννημένος στις 26/02/1994) αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Ολυμπιακό Βόλου, από τον οποίο έμεινε ελεύθερος. Στο παρελθόν έχει παίξει και σε Νίκη Βόλου και Παναιτωλικό Κ20.

Μετά τις μεταγραφές του Νίκολας Βαρέλα και των Βασίλη Ρέντζα και Ζέρη, η ΠΑΕ ΑΕΛ ζήτησε να λύσουν τα συμβόλαιά τους ο Μανώλης Νικολακάκης και ο Γιώργος Μπουντόπουλος.

Αυτό λόγω ότι στη θέση του δεξιού μπακ υπάρχουν πλέον οι Γιάννης Μασούρας, Βασίλης Ρέντζας, όπως και ο Ζέρης, ενώ στις θέσεις των περιφερειακών κηνυγών οι Μανώλης Ροβίθης, Βασίλης Κουτσιανικούλης, Νίκολας Βαρέλα, Οσμάν Πατο και Τάσος Κρητικός.

Από εκεί και πέρα, δανεικοί σε ομάδες της επιλογής τους θα παραχωρηθούν οι Καμπλιώνης, Χάμος και Μανακούσιος ώστε να πάρουν παιχνίδια.

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ