ΑΕΛ

Πηλαδάκης: "Στηρίζω μόνος μου την ομάδα"

Πηλαδάκης: "Στηρίζω μόνος μου την ομάδα"
Πηλαδάκης INTIME SPORTS

Ανακοίνωση με την οποία απαντά στις αντιδράσεις για την παραχώρηση του γηπέδου της ΑΕΛ για τις ανάγκες του μπαράζ μεταξύ Παναθηναϊκού και Ξάνθης εξέδωσε ο μεγαλομέτοχος των "βυσσινί", Κώστας Πηλαδάκης.

Ο πρόεδρος της ΑΕΛ Κώστας Πηλαδάκης απάντησε με ανακοίνωση που εξέδωσε στις αντιδράσεις των φιλάθλων της ομάδας για την παραχώρηση του γηπέδου της ΑΕΛ για τις ανάγκες του μπαράζ Παναθηναϊκός-Ξάνθη.

Η ανακοίνωση του Κώστα Πηλαδάκη αναφέρει:

" Βρίσκομαι χιλιάδες μίλια μακριά και εργάζομαι για να πληρώνω – μεταξύ άλλων – και υποχρεώσεις της ομάδας, ενώ θα ήθελα πάρα πολύ να είμαι με την οικογένειά μου και τους ανθρώπους μου και στην κερκίδα, χωρίς άγχος, να υποστηρίζω και να χειροκροτώ την ΑΕΛ μας, όπως πολλοί άλλοι.

Δεν είναι η πρώτη φορά που φταίω εγώ για όλα…

Για τα στημένα, για τα φαλτσοσφυρίγματα, ακόμη και για το αν ένας παίκτης χάσει μια ευκαιρία…

Είναι γνωστό ότι, εδώ και λίγα χρόνια, με τους οργανωμένους φιλάθλους μας διαφωνούμε σε κάποια θέματα και ότι στο παρελθόν χρειάστηκε, κάποια στιγμή, να κάνω πίσω σε κάποιο εκβιαστικό και χωρίς κανένα ουσιαστικό επιχείρημα δίλημμα, σεβόμενος την ηρεμία και το καλό της ομάδας, αλλά και την επιθυμία των φιλάθλων.

Η ιστορία θα κρίνει αν ήταν σωστό ή λάθος.

Σήμερα, πάλι εγώ ο "απών", συνεχίζω και στηρίζω μόνος μου – οικονομικά και με όλες μου τις δυνάμεις – την ομάδα, έχοντας δηλώσει ότι μόλις βρεθεί κάποιος αξιόπιστος επενδυτής, θα αποχωρήσω.

Δεν γνωρίζω, τελικά, αν θα γίνει ή όχι το μπαράζ στο γήπεδό μας. Πάντως, η ομάδα έχει ανάγκη από οποιοδήποτε αξιόλογο και νόμιμο έσοδο και προσπαθώ να καταλάβω γιατί εν έτη 2013 είναι κακό να γίνει στο γήπεδό μας ένας αγώνας μπαράζ και ειδικότερα από τη στιγμή που η κερκίδα-σπίτι των οργανωμένων φιλάθλων μας θα παραμείνει κλειστή.

Έμειναν μόλις λίγες αγωνιστικές μέχρι το τέλος και πρέπει η ομάδα μας να εξαντλήσει τις πιθανότητες επίτευξης του στόχου της. Πιστεύω στον προπονητή, στους ποδοσφαιριστές μας και στα υπόλοιπα στελέχη της ομάδας και θα είμαι δίπλα τους – με όσα μέσα διαθέτω – σε αυτή τη μεγάλη και δύσκολη προσπάθεια".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ