ΑΕΛ

Παρελθόν Μπόα Μόρτε και Σεσίνια

Παρελθόν Μπόα Μόρτε και Σεσίνια
Μπόα Μόρτε INTIME SPORTS

Παρελθόν από την ΑΕΛ αποτελούν και επίσημα Μπόα Μόρτε και Σεσίνια όπως ανακοίνωσε η βυσσινί ΠΑΕ. Ποιοι έρχονται.

Οι εκκαθαρίσεις στην ομάδα της ΑΕΛ ξεκίνησαν, όπως σας είχαμε ενημερώσει κάποιες ημέρες πριν, με τους πρώτους παίκτες που αποχώρησαν να είναι οι Μπόα Μόρτε και Σεσίνια.

Για τον έμπειρο Πορτογάλο άσο το γεγονός της αποχώρησης του δεν προκάλεσε έκπληξη, καθώς και παράπονα είχε ο ίδιος για το οικονομικό, αλλά και δεν είχε πείσει με την απόδοση του.

Όσον αφορά την περίπτωση του Σεσίνια η αλήθεια είναι πως θα αποτελέσει απώλεια για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: " Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Λουίς Μπόα Μόρτε και Σέζαρ Σεσίνια. Τους ευχαριστεί για την προσφορά τους στην ομάδα και τους εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους".

Οι πληροφορίες αναφέρουν πάντως πως κοντά στην έξοδο είναι και ο Μιχαηλίδης, ενώ τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσει και ο Ταλ. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Σεσίνια ζήτησε ο ίδιος να φύγει, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει στα χέρια του πρόταση με αρκετά χρήματα.

Όσον αφορά τον Μπόα Μόρτε πήρε τα δεδουλευμένα και δεν ζήτησε κάτι άλλο από εκεί και πέρα.

Ποιοι έρχονται

Από εκεί και πέρα οι βυσσινί περιμένουν την απάντηση του Πότσι, ενώ ψηλά στη λίστα βρίσκεται και ο Βαγγέλης Καούνος. Όπως και να έχει τον Γενάρη θα έρθουν αρκετοί Έλληνες ποδοσφαιριστές στην ομάδα.

Τέλος και ο Μιχαηλίδης

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Χρυσόστομο Μιχαηλίδη, τον οποίο ευχαριστεί για την μέχρι σήμερα παρουσία του στην ομάδα μας και του εύχεται κάθε μελλοντική, προσωπική και επαγγελματική, επιτυχία".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ