ΑΕΛ

Η επόμενη μέρα είναι σαν την προηγούμενη

Η επόμενη μέρα είναι σαν την προηγούμενη
INTIME SPORTS

Οι άνθρωποι της ΑΕΛ συνεχίζουν κανονικά τον προγραμματισμό τους και αφήνουν σε δεύτερη μοίρα τα διοικητικά.

Το μεσημέρι της Τρίτης και παρά τα δημοσιεύματα για αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΑΕΛ, σας είχαμε ενημερώσει πως τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα όσο ακούγονται.

Το λεγόμενο... show me the money δεν έγινε ποτέ και το deal με τον γνωστό δικηγόρο κ. Πάτση μένει στάσιμο. Το ίδιο ωστόσο δεν ισχύει και με την ΑΕΛ!

Αλλά για να μην ξεφεύγουμε από αυτό που λέγαμε στην αρχή, να πούμε πως η ιστορία με τον κ. Πάτση δεν έχει τελειώσει οριστικά.

Η πλευρά του Κώστα Πηλαδάλη έδωσε μία διορία για κάποιες ημέρες στον υποψήφιο επενδυτή, κι αν η πρόταση γίνει πιο ολοκληρωμένη και καλύπτει τον ισχυρό άνδρα των βυσσινί τότε ίσως έχουμε εξελίξεις.

Δύσκολα πάντως για ολόκληρο το πακέτο των μετοχών...

The day after tomorrow

Τι άλλαξε μετά το φαινομενικό "ναυάγιο"; Τίποτα! Οι άνθρωποι της ΑΕΛ έχουν ένα πλάνο και συνεχίζουν με αυτό. Τι περιλαμβάνει;

Κάποιες μεταγραφές έμπειρων παικτών (κυρίως Ελλήνων), την προσπάθεια να διακανονιστούν κάποιες οφειλές προς πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας και φυσικά ίσως και τη λύση της συνεργασίας με άλλους που δεν έχουν ικανοποιήσει μέχρι στιγμής.

Όπως αναφέραμε και το μεσημέρι όλα θα εξαρτηθούν από τον Κρις Κόουλμαν που έχει δώσει το ΟΚ για μεταγραφές και αποχωρήσεις.

Τέλος ο Ρομέου θα πάρει κι άλλη παράταση για να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ