ΑΕΛ

Μέχρι την Παρασκευή ο Κόουλμαν

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΡΙΣ ΚΟΟΥΛΜΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Κόουλμαν MOTIONTEAM

Μέχρι την Παρασκευή θα καθίσει στην Ελλάδα ο Κρις Κόουλμαν, που θα επισκεφτεί το Καρπενήσι για να δει από κοντά το κέντρο που θα κάνει προετοιμασία η ομάδα. Καβακάς κατά 99% το δεξί χέρι του Ουαλού.

Ημέρα εξελίξεων (Τετάρτη 8/6/2911) η σημερινή με τον Κώστα Πηλαδάκη να έχει πολλές συναντήσεις στο γραφείο του για το μέλλον της ομάδας.

Μαζί του φυσικά και ο νέος τεχνικός των βυσσινί, Κρις Κόουλμαν, που εξετάζει και την παραμικρή λεπτομέρεια προτού αρχίσει και επίσημα η προετοιμασία.

Μάλιστα ο Ουαλός τεχνικός δεν θα αναχωρήσει την Τετάρτη για την πατρίδα του, αλλά την Παρασκευή. Αυτό γιατί θα μεταβεί μέχρι το Καρπενήσι για να δει από κοντά τις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου που θα κάνει την προετοιμασία της η ομάδα.

Το έχουμε πει και σε παλαιότερο κείμενο. Ο Κόουλμαν είναι σχολαστικός και απαιτητικός, κάτι που φαίνεται από το γεγονός πως θα επιστρέψει στην Ελλάδα δέκα ημέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας!

Τέλος να αναφέρουμε πως κατά 99% δεξί χέρι του 41χρονου προπονητή θα είναι ο Τίμος Καβακάς, ο οποίος είναι αρκετά νέος (38 ετών) και γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας.

Μάλιστα οι δυο άνδρες έχουν μιλήσει και όπως φαίνεται υπάρχει καλή χημεία.

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ