ΑΕΛ

Με αρκετές απουσίες η ΑΕΛ

Με αρκετές απουσίες η ΑΕΛ
INTIME SPORTS

Με αρκετές απουσίες θα παραταχθεί η ΑΕΛ στην αναμέτρηση της Τετάρτης (4/4) με τον Εθνικό Αστέρα. Προστέθηκε στο προπονητικό τιμ ο Κυριακούλης

Η ΑΕΛ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την εντός έδρας αναμέτρηση της Τετάρτης (4/4) με αντίπαλο τον Εθνικό Αστέρα στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Football League.

Η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα θέλει μόνο τη νίκη, προκειμένου να πάρει βαθμολογική ανάσα και να μην μπλέξει σε περιπέτειες όσον αφορά την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Μετά το τέλος της προπόνησης της Τρίτης (3/4) ο Ζιώγας ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα, στην οποία δεν βρίσκονται οι οι τραυματίες Ααράμπ, Κατσιαρός, Πίνα, Γκρούμπιεσιτς, ο ανέτοιμος Χασομέρης, ο Βενετίδης (για λόγους συντήρησης) και ο Αραμπατζής λόγω οσφυαλγίας. Αντίθετα, επιστρέφουν οι Καούνος και Γκονζάλεζ.

Αναλυτικά στην αποστολή είναι οι: Σωτηρίου, Βοσνιάδης, Κολοβέτσιος, Ψωμάς, Φωτιάς, Γκαλίτσιος, Παπαγεωργίου, Καρανίκας, Νεμπεγλέρας, Χατζής, Πότσι, Τσιάρας, Βούζας, Πλιάγκας, Μπλέντι, Γκονζάλεζ, Ζεκίνια, Λαζιμάν, Σιατραβάνης και Καούνος.

Στο τιμ ο Κυριακούλης

Από εκεί και πέρα, όπως ανακοίνωσε η ΑΕΛ ο Θοδωρής Κυριακούλης προστέθηκε στο προπονητικό τιμ της ομάδας, αντικαθιστώντας τον Νίκο Γκούλιο.

Η ανακοίνωση αναφέρει: " Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει ότι αντικαταστάτης του Νίκου Γκούλιου στη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων είναι ο Θοδωρής Κυριακούλης.

Γεννημένος στις 2 Μαϊου του 1966 φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΛ την περίοδο 1984-1992 και υπήρξε στέλεχος των ομάδων που κατέκτησαν το Κύπελλο (1985) και το πρωτάθλημα Ελλάδος (1988).

Μέχρι πρότινος κατείχε το αντίστοιχο πόστο στην ομάδα του Πυργετού και ταυτόχρονα ήταν υπεύθυνος για την εκγύμναση των τερματοφυλάκων σε όλα τα τμήματα της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ