ΑΕΛ

Ξεμούδιασμα με φιλική πεντάρα

Ξεμούδιασμα με φιλική πεντάρα
ΑΕΛ TSOMAKOS KOSTAS

Η ΑΕΛ νίκησε με 5-1 τον ΑΠΟΚ Βελουχίου κι έδειξε σε εξαιρετική κατάσταση ενόψει του πρωταθλήματος της Γ εθνικής (vid)

Νίκη και θετικά δείγματα για τη νέα ΑΕΛ της Football League 2 στο πρώτο φετινό φιλικό της τεστ στο Καρπενήσι, όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Οι «βυσσινί» επικράτησαν με σκορ 5-1 της τοπικής ομάδας του ΑΠΟΚ Βελουχίου σε προπονητικού χαρακτήρα αγώνα, με τον τεχνικό ηγέτη της ομάδας, Κωνσταντίνο Παναγόπουλο, να μένει ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την εικόνα της συνολικής λειτουργίας, λαμβάνοντας υπόψιν ότι η ομάδα διανύει μόλις την 11 μέρα προετοιμασίας.

Ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος χρησιμοποίησε συνολικά 23 ποδοσφαιριστές, με τους Αραμπατζή, Σαββίδη, Γκούρτσα να απέχουν για προληπτικούς λόγους και τον νεοαφιχθέντα Βραζιλιάνο Πιά, να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Η σύνθεση της ΑΕΛ: Σικαλιάς (46’ Παπαγιάννης), Καρανίκας (66’ Ανδριόπουλος), Βοσκόπουλος (46’ Ρούσσης), Κορομηλάς (46’ Πάνος), Μήτσης (46’ Αγτζίδης), Νεμπεγλέρας (57’ Αγρόδημος), Κυριακίδης (57’ Σιάκκας), Μπλέντι (66’ Κόιτς), Πλιάγκας (46’ Παπαϊωάννου), Πατινιώτης (46’ Τζουμάκης), Στεφανίδης (46’ Γαρυφαλλόπουλος).

Ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές τους τρεις αρχηγούς της ομάδας για τη νέα περίοδο. Πρώτος ο 38χρονος Κώστας Νεμπεγλέρας, δεύτερος ο Ηλίας Κυριακίδης και τρίτος ο Μπλέντι Μούτσα.

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ