ΑΕΛ

Κάτι παραπάνω από ένα ντέρμπι

Κάτι παραπάνω από ένα ντέρμπι
ΑΕΛ Βόλου INTIME SPORTS

Την Κυριακή που μας έρχεται η ΑΕΛ δίνει τον πιο κρίσιμο αγώνα μέχρι στιγμής, αφού έχει την ευκαιρία για πρώτη φορά να ξεφύγει από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό. Πολλά τα προβλήματα για Κωστένογλου.

Ο βαθμός που τσίμπησε η ΑΕΛ στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης δεν είναι και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, όμως δεν παύει να είναι ένας χρυσός πόντος.

Αυτό πρώτα από όλα γιατί δεν έχασε από μία ομάδα που θα παλέψουν μαζί για την παραμονή, αλλά και γιατί πλησίασε στους τρεις πόντους τις θέσεις που σε κρατάνε στην κατηγορία.

Όπως είχαμε αναφέρει και σε παλαιότερα κείμενα η ΑΕΛ σε αυτό το, θεωρητικά, εύκολο πρόγραμμα, είχε ως στόχο να φτάσει στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου στο AEL FC ARENA έχοντας διαφορά κοντά στους 3-4 πόντους από την 13η θέση.

Ο στόχος επετεύχθη όμως το πιο κρίσιμο ματς θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή. Το παιχνίδι έχει ούτως ή άλλως ενδιαφέρον λόγω του ότι είναι ντέρμπι, όμως πραγματικά αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που σκέφτονται αυτή τη στιγμή οι άνθρωποι των βυσσινί.

Τα αγωνιστικά προβλήματα είναι πολλά, αφού ο Κατσιαρός δύσκολα θα προλάβει την αναμέτρηση (θλάση τον οπίσθιο μηριαίο), ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Στάθη Ταυλαρίδη που υπέστη θλάση στον προσαγωγό.

Από το ματς με τον Βόλο θα λείψει σίγουρα και ο Ντάνιελ Κουζέν που είναι τιμωρημένος, κάτι που σημαίνει πως ίσως δούμε τον Τσιμπάμπα από την αρχή. Στην προπόνηση της Δευτέρας πάντως θα ξεκαθαρίσει το τοπίο των τραυματιών.

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ