ΑΕΛ

Καταρχήν παραιτείται ο Πηλαδάκης

Καταρχήν παραιτείται ο Πηλαδάκης
Πηλαδάκης INTIME SPORTS

Ο Κώστας Πηλαδάκης αποχωρεί σταδιακά από την ΑΕΛ με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως έχει βρεθεί ομάδα επιχειρηματιών για να αναλάβει την βυσσινί ΠΑΕ.

Όπως όλα δείχνουν η εποχή "Πηλαδάκη" στην ΑΕΛ τελειώνει κάπως άδοξα, με τον μέχρι πρότινος διοικητικό ηγέτη των βυσσινί να φεύγει υπό το βάρος των υποχρεώσεων και του πολέμου που έχει δεχθεί όλο αυτό το διάστημα που βρίσκεται στην ομάδα.

Ποια είναι όμως η επόμενη μέρα; Ας δούμε τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες.

Αρχικά ο Κώστας Πηλαδάκης θα παραιτηθεί από την διοίκηση της ομάδας και από κάθε θεσμικό ρόλο που έχει σε αυτή. Είναι ξαφνικό, αλλά πραγματικότητα.

Αυτή η σκέψη υπήρχε στο μυαλό του εδώ και αρκετό καιρό, όμως για ηθικούς λόγους δεν το έκανε. Ήθελε πρώτα να βρεθεί μία λύση για την επόμενη μέρα και μετά να αποχωρήσει.

Οι πληροφορίες λοιπόν λένε πως ομάδα επιχειρηματιών από τη Λάρισα έχει σκοπό να αναλάβει την ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν, βάζοντας χρήματα για να καλυφθούν οι τρύπες.

Η επόμενη μέρα

Η ΑΕΛ πρέπει να βρει περίπου 700.000 - 900.000 ευρώ, σχετικά μικρό ποσό, για να καλύψει τις προσφυγές που υπάρχουν και κάποιες άλλες μικρές οφειλές προς τρίτους και μετά είναι καθαρή.

Εδώ έρχονται οι επιχειρηματίες που λέγαμε, όμως είναι άγνωστο το ποσό που έχουν σκοπό να βάλουν στην ΑΕΛ και το κατά πόσο πλησιάζει τον αριθμό που αναφέραμε πιο πριν.

Εκτός από τις οφειλές υπάρχει και το AEL FC ARENA. Η ΑΕΛ δίνει περίπου 1.5 με 2 εκ. ευρώ το χρόνο στο δάνειο που υπάρχει στην Marfin για το νέο γήπεδο και τον περιβάλλοντα χώρο. Με δεδομένο πως στην Football League δεν υπάρχουν έσοδα, τα πράγματα γίνονται δύσκολα.

Όπως και να έχει όλα θα ξεκαθαρίσουν ίσως και την Πέμπτη το βράδυ, αφού όπως λένε στην Λάρισα θα έχουμε επίσημη τοποθέτηση της ομάδας των επιχειρηματιών.

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ