ΑΕΛ

Η προσφυγή Ουζουνίδη και η απάντηση της ΑΕΛ

Η προσφυγή Ουζουνίδη και η απάντηση της ΑΕΛ
Ρομέου Ιγκλέσιας INTIME SPORTS

Από εργομετρικές εξετάσεις πέρασαν οι παίκτες της ΑΕΛ που έδειξαν σε καλή κατάσταση. Στην Λάρισα την Κυριακή ο Ρομέου. Σε μία εβδομάδα ο Βενετίδης, κανονικά στην προετοιμασία ο Ιγκλέσιας, τέλος ο Αμπάρης και η απάντηση στον Ουζουνίδη.

Σε φουλ ρυθμούς μπαίνει σιγά σιγά η ομάδα της ΑΕΛ, αφού οι διακοπές τελείωσαν και από Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές θα αρχίσουν την προετοιμασίας τους υπό τις εντολές του Κρις Κόουλμαν.

Τα νέα είναι πολλά και σε πολλά επίπεδα. Αγωνιστικά, παρασκηνιακά, "παικτικά" και... κάποια ξεχασμένα. Ας τα πάρουμε με τη σειρά για να μην μπερδευτούμε.

Όπως είναι ήδη γνωστό την ερχόμενη Δευτέρα θα ξεκινήσει η συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών στο AEL FC ARENA, με τον Κρις Κόουλμαν να περιμένει με... άγριες διαθέσεις (με την καλή έννοια) τους παίκτες του, για μία πολύ δυνατή προετοιμασία που δεν θα θυμίζει με τίποτα τις προηγούμενες σεζόν.

Ήδη αρκετοί παίκτες βρίσκονται στην Λάρισα και πέρασαν από εργομετρικές εξετάσεις, ενώ την Δευτέρα θα περάσουν και οι υπόλοιποι. Σχεδόν όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι εκτός από τους: Ρομέου - που θα έρθει Ελλάδα την Κυριακή, Αμπάρης - που ψάχνει για ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του, Πούρι - είναι κοντά σε συμφωνία με σύλλογο από την Ουγγαρία.

Τέλος να πούμε πως ο Ματίας Ιγκλέσιας είναι κανονικά στην αποστολή παρά τα όσα ακούγονται για την ΑΕΚ, ενώ ο Στέλιος Βενετίδης έχει συμφωνήσει και θα συνεχίσει για τουλάχιστον ένα χρόνο με τα βυσσινί. Βέβαια θα ενσωματωθεί στην αποστολή σε μία εβδομάδα, καθώς ακολουθεί ειδική θεραπεία για τα γόνατα του. Όπως κάθε χρόνο δηλαδή.

Να πούμε επίσης πως ο Νίκος Νταμπίζας μπορεί να απομακρύνεται μέρα με τη μέρα, όπως το θέμα δεν έχει κλείσει οριστικά. Η επόμενη εβδομάδα θα είναι καθοριστική πάντως.

Μέσα σε όλα και ο Ουζουνίδης

Εκτός από τα παρασκηνιακά που είχαμε όλο αυτό το διάστημα και τις δυναμικές αντιδράσεις των φίλων της ΑΕΛ που σας είπαμε στο Sport24.gr, είχαμε και μία δυσάρεστη είδηση. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης κατέθεσε προσφυγή για κάποια οφειλόμενα που αγγίζουν τις 15-12.000 ευρώ για την ευρωπαϊκή συμμετοχή της ΑΕΛ το 2009.

Η απάντηση της ΑΕΛ έχει να κάνει λόγω για την "καταπληκτική πορεία" και τον αποκλεισμό από την Ρέκιαβικ από τον πρώτο γύρο. Όπως και να έχει, σύμφωνα πάντα με τους ανθρώπους της ΑΕΛ, εντός εβδομάδας θα έχει διευθετηθεί το ζήτημα.

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ