ΑΕΛ

Η επόμενη μέρα της ΑΕΛ

Η επόμενη μέρα της ΑΕΛ
Πηλαδάκης ΑΕΛ INTIME SPORTS

Η ΑΕΛ μπαίνει σε νέα εποχή μετά τον υποβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία και πλέον έρχονται αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Οι πρώτες σκέψεις για προπονητή, οι μεταγραφές και οι αποχωρήσεις, ο ρόλος του τεχνικού διευθυντή και του γενικού αρχηγού.

Από την Δευτέρα το πρωί η ΑΕΛ έχει μπει σε νέα εποχή, αφού ο Κώστας Πηλαδάκης και οι συνεργάτες του δουλεύουν πυρετωδώς για την επόμενη μέρα των βυσσινί που θα τους βρει με πολλές αλλαγές σε πρόσωπα και καταστάσεις.

Η Football League εξάλλου είναι μία κατηγορία με... ιδιαιτερότητες και από τη στιγμή που οι βυσσινί δεν έχουν σκοπό να παίξουν κανενός το παιχνίδι, θα πρέπει να οπλιστούν με υπομονή και σωστό σχεδιασμό για να επανέλθουν στην Superleague.

Οι αλλαγές λοιπόν θα γίνουν από την κορυφή και θα φτάσουν μέχρι τα αποδυτήρια των ποδοσφαιριστών, που φέτος έμοιαζαν, σε ορισμένες στιγμές, να παρουσιάζουν εικόνα αναρχίας.

Ο τεχνικός διευθυντής και ο άνθρωπος του προέδρου

Μετά την εποχή "Λυράκη", ο Κώστας Πηλαδάκης δεν είχε έναν άνθρωπο δίπλα του που να ασχολείται καθημερινά με την ομάδα και όλες τις παραμέτρους της, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει. Έτσι αυτή τη στιγμή στο μυαλό του μεγαλομετόχου της ΑΕΛ είναι 1-2 ονόματα που μπορούν να αναλάβουν αυτό το βάρος.

Αυτή τη στιγμή λοιπόν υπάρχουν δυο ρεύματα. Το ένα μιλάει για γενικό αρχηγό που θα είναι παλαίμαχος ποδοσφαιριστής (δεν αποκλείεται να είναι και ένας από αυτούς που έπαιζαν φέτος ή κάποιον σαν τον Κυπαρίσση) και έναν Έλληνα προπονητή που θα χτίσει από την αρχή την ομάδα (π.χ. Νιόπλιας που παίζει δυνατά σαν όνομα).

Το δεύτερο πλάνο μιλάει πάλι για τεχνικό διευθυντή που θα γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα και ξένο προπονητή με μεγάλη εμπειρία. Μέσα σε όλα ψάχνουμε και τον τεχνικό διευθυντή που θα τρέξει τα μεταγραφικά - εμπορικά ζητήματα του συλλόγου.

Τι θα γίνει με το ρόστερ;

Το καλοκαίρι τελειώνουν πολλά συμβόλαια ποδοσφαιριστών τα οποία δύσκολα θα ανανεωθούν. Βελάσκο και Κανόμπιο αποτελούν παρελθόν, αφού ο πρώτος σταματάει το ποδόσφαιρο, ενώ ο δεύτερος δεν συζητάει καν το ενδεχόμενο να συνεχίσει στην Ελλάδα.

Η επόμενη μέρα της ΑΕΛ
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Νταμπίζας όπως όλα δείχνουν σταματάει το ποδόσφαιρο, ενώ ανοικτό παραμένει του Βενετίδη (υπάρχει θέληση να του προτείνουν νέο συμβόλαιο), του Μετίν (κάνει τον δύσκολο, αλλά στο τέλος πάντα συμφωνεί), του Ταλ (αν συμφωνήσει με λιγότερα χρήματα) και του Ταυλαρίδη αν δεχθεί μείωση αποδοχών (εισπράττει περίπου 380.000 ευρώ).

Μετά έρχονται και οι πωλήσεις. Για τον Ρομέου υπάρχει ενδιαφέρον από Βραζιλία μεριά, ενώ ο Μπλάζεκ φέτος έχει απογοητεύσει και δεν αποκλείεται να δοθεί αν έρθει πρόταση που θα ικανοποιεί την διοίκηση της ΑΕΛ.

Νέοι και παλιοί...

Τέλος τη νέα σεζόν θα προωθηθούν πολλά νέα παιδιά ή πολλά από αυτά που υπάρχουν τώρα στο ρόστερ θα αξιοποιηθούν με πρωταγωνιστικό ρόλο. Όσον αφορά τις μεταγραφές να πούμε πως ήδη έχουν ξεκινήσει επαφές με ποδοσφαιριστές από την ελληνική αγορά και ξέρουν την κατηγορία και θα βοηθήσουν αρκετά να επανέλθει η ομάδα στην Superleague.

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ