ΑΕΛ

Γράφας: ''Η Ρεάλ και η Τσέλσι γιατί παίζουν έτσι;''

Γράφας: ''Η Ρεάλ και η Τσέλσι γιατί παίζουν έτσι;''
ΑΕΛ INTIME SPORTS

Πολύ ενδιαφέρουσα η συνέντευξη Τύπου του αγώνα του Αιγινιακού με την ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Football League. Η απάντηση του Θωμά Γράφα στην ερώτηση ''γιατί έπαιξε τόσο αμυντικά η ΑΕΛ''.

Ο προπονητής της ΑΕΛ αντέδρασε σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τον τρόπο παιχνιδιού των ''βυσσινί'', στην εκτός έδρας νικηφόρα αναμέτρηση με τον Αιγινιακό.

Ο Γράφας δήλωσε: ''Τσάμπιονς Λιγκ βλέπετε; Η Τσέλσι, η Ρεάλ, η Μπάγερν όταν χάνουν τη μπάλα κάνουν άμυνα κάτω από τη σέντρα.. Δεν θα αλλάξουμε εμείς το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Με ρωτάτε αν η ΑΕΛ επιτρέπεται να παίζει 4-3-3 με μικρές αποστάσεις; Η Τσέλσι επιτρέπεται;

Ο ΠΑΟΚ που πήρε αυτό που ήθελε με τον Ολυμπιακό; Με συγχωρείτε που παίξαμε έτσι και νικήσαμε. Ο Αιγινιακός έχει ποιοτικούς παίκτες, καλό προπονητή και καλοδουλεμένη ομάδα. Και δεν έκανε παρά μία φάση. Γιατί δεν μένετε σε αυτό; Την άλλη φορά να σας κάνω το χατίρι και να μην βγάλω τον Περίκο ή τον Σουάνη για να χάσουμε το ματς. Οι προπονητές που είμαστε εδώ κάπως αλλιώς αντιλαμβανόμαστε το ποδόσφαιρο. Εμείς δεν ξέρουμε τη δουλειά σας''.

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ