ΑΕΛ

Φέρνει Τσάκο η ΑΕΛ

Φέρνει Τσάκο η ΑΕΛ
Τσάκο

Τον Ισπανό επιθετικό, Χοσέ Αλεχάνδρο Τσακοπίνο Λουσόρο, φέρνει στην Ελλάδα η ΑΕΛ. Ο πρώην επιθετικός της Μαρμπέγια θα περάσει από εξετάσεις και αν αυτές είναι καλές, τότε θα υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα του κάμπου. (VIDEO).

Μετά τον Μπόγκνταν Μίλιτς, η ΑΕΛ φέρνει και δεύτερο επιθετικό. Πρόκειται για τον Ισπανό, Χοσέ Αλεχάνδρο Τσακοπίνο Λουσόρο, ο οποίος την Τρίτη (17/1) θα βρίσκεται στην Ελλάδα και αφού πρώτα περάσει από εργομετρικά και ιατρικά τεστ, θα υπογράψει συμβόλαιο. Η ΠΑΕ ενημέρωσε για την εξέλιξη αυτή με το ακόλουθο δελτίο Τύπου:

"Έρχεται σήμερα στην χώρα μας για λογαριασμό της ΑΕΛ, ο Ισπανός σέντερ φορ, Χοσέ Αλεχάνδρο Τσακοπίνο Λουσόρο κι αν ανταποκριθεί στις εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας.

Ο "Τσάκο" είναι γεννημένος στις 05/11/1988, έχει ύψος 1.90 και ανήκε στην Μαρμπέγια, ομάδα της 2Β της Ισπανίας (3η κατηγορία), με την οποία έδωσε τον τελευταίο του αγώνα στις 18 Δεκεμβρίου, συμπληρώνοντας 18 συμμετοχές με ένα γκολ. Η καλύτερή του σεζόν ήταν η περσινή, όταν με τη φανέλα της Σαν Ροκέ είχε 36 συμμετοχές με 12 γκολ.

Συνοδευόμενος απ' τον μάνατζέρ του, θα μεταβεί απ' ευθείας από την Θεσσαλονίκη στην Βέροια, όπου θα συναντηθεί το βράδυ με την αποστολή της ομάδας, προκειμένου να γνωρίσει το τεχνικό επιτελείο και τους νέους του συμπαίκτες. Αν όλα πάνε κατ' ευχήν, οι "Τσάκο" και Μίλιτς θα αποτελέσουν το δίδυμο των σέντερ φορ της ΑΕΛ για την συνέχεια των υποχρεώσεών της".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ