ΑΕΛ

Ανακοίνωσε τη συμφωνία με Μπάτχα η ΑΕΛ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΑΕΛ EUROKINISSI

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε ότι συμφώνησε με τον 26χρονο Αλβανό χαφ της FK Partizani Τιράνων, Ίντριζ Μπάτχα, ο οποίος θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο.

Την Πέμπτη (28/6) διαβάσατε στο Sport24.gr ότι η ΑΕΛ βρισκόταν κοντά σε συμφωνία με τον 26χρονο Αλβανό μέσο, Ίντριζ Μπάτχα. Μία μέρα μετά η ΠΑΕ ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος τις επόμενες μέρες θα ταξιδέψει στη Λάρισα για να υπογράψει τριετές συμβόλαιο.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ: "Πριν από λίγη ώρα απάντησε θετικά στην πρόταση της ΠΑΕ ΑΕΛ, υπογράφοντας το σχετικό έγγραφο ο 26χρονος αρχηγός της ιστορικής και λαοφιλέστερης ομάδας της ΑλβανίαςFKPartizaniΤιράνωνIdrizBatha.

OBathaμαζί με τον Ρουμάνο μάνατζερ του θα βρίσκονται στη Λάρισα τη Δευτέρα 2/7/2018 για να περάσει ο ποδοσφαιριστής από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και ακολούθως να υπογράψει το 3ετές συμβόλαιο του με την ΑΕΛ".

Ο Μπάτχα γεννήθηκε στο Αργυρόκαστρο στις 28 Μαρτίου του 1992 και ξεκίνησε την καριέρα από την Μπέσα, το 2013 μετακόμισε στο Δυρράχιο για την Τέουτα, ενώ από το 2014 ήταν κάτοικος πρωτεύουσας της γειτονικής χώρας (Τιράνων), φορώντας τη φανέλα της Παρτιζάνι.

Την περασμένη σεζόν πέτυχε 5 γκολ σε 31 συμμετοχές (οι 30 στο αρχικό σχήμα) στο πρωτάθλημα Αλβανίας και 2 γκολ σε 5 συμμετοχές (οι 4 στο αρχικό σχήμα) στο Κύπελλο. Παράλληλα, αγωνίστηκε και δύο φορές στο Europa League και τα προκριματικά κόντρα στην Μπότεφ Πλόβντιβ. Προορίζεται γι' αντικαταστάτης του Άντναν Αγκάνοβιτς, ο οποίος θα αποχαιρετήσει τον "Κάμπο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ