ΑΕΛ

AEL Official: "Έχουμε ήδη ευχηθεί στον Σαρμιέντο"

AEL Official: "Έχουμε ήδη ευχηθεί στον Σαρμιέντο"

Μέσω σχολίου στην επίσημη ιστοσελίδα της στο facebook, η ΠΑΕ ΑΕΛ απάντησε σε όσους την κατηγόρησαν ότι δεν συμπαραστάθηκε στον Σαρμιέντο. Δείτε το μήνυμα.

Ο σοκαριστός τραυματισμός του Μαρσέλο Σαρμιέντο δεν ήταν δυνατόν να μην επηρεάσει και τους ανθρώπους του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς ο Βραζιλιάνος έχει περάσει από 2 χρόνια σε Ατρόμητο και ΑΕΛ. Μάλιστα και οι δύο ΠΑΕ επικοινώνησαν με τον πρώην παίκτη τους εκφράζοντας την συμπαράστασή τους και τις ευχές του, ωστόσο το γεγονός ότι μόνο οι "κυανόλευκοι" εξέδωσαν ανακοίνωση για την ενέργειά τους, προκάλεσε... παρεξηγήσεις.

Κάποιοι θεώρησαν ότι η επίσημη ΑΕΛ δεν σκέφτηκε τον άτυχο ποδοσφαιριστή- αφού δεν είδαν κάποια ανακοίνωση- με αποτέλεσμα να την κατηγορήσουν για αυτή της την ''παράβλεψη".

Η απάντηση της βυσσινί ΠΑΕ ήρθε μέσα από την σελίδα της στο facebook, όπου ενημέρωσε με σχόλιο (και όχι με στάτους) κάποιον αναγνώστη που της επιτέθηκε ότι:

" Η ΑΕΛ επικοινώνησε ήδη με τον Μαρτσέλο (από χθες) και του μετέφερε και με ηλεκτρονικό μήνυμα τη συμπαράσταση και τις ευχές όλων των ανθρώπων της ομάδας μας. Δεν θεωρούμε ότι θα πρέπει πάντα να διαφημίζουμε μια κίνηση που γίνεται ανθρώπινα και όχι για λόγους προβολής. Αν και βλέποντας την ευκολία με την οποία κάποιοι συνεχίζουν να μας βγάζουν στη σέντρα (χωρίς να γνωρίζουν), μας βάζει στη διαδικασία να σκεφτούμε αν θα πρέπει να αναθεωρήσουμε..."

AEL Official: "Έχουμε ήδη ευχηθεί στον Σαρμιέντο"

Το Sport24.gr επικοινώνησε με άνθρωπο της ΑΕΛ ο οποίος επανέλαβε και αυτός ότι οι ανθρώπινες κινήσεις δεν χρειάζεται πάντα να διαφημίζονται.

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ