ΑΕΛ

ΑΕΛ - Ερμιονίδα 1-0

ΑΕΛ - Ερμιονίδα 1-0
INTIME SPORTS

Η ΑΕΛ επιβλήθηκε χάρη στο γκολ του Εσπίν με 1-0 επί της Ερμιονίδας,σε φιλική αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων που διεξήχθη στο Ελατοχώρι της Πιερίας.

Η ΑΕΛ αντιμετώπισε την Ερμιονίδα σε φιλική αναμέτρηση στο Ελατοχώρι της Πιερίας, όπου διεξάγουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους οι δύο ομάδες, και επιβλήθηκε με 1-0 χάρη στο γκολ που σημείωσε ο 28άχρονος Ισπανός αμυντικός, Χοσέ Αντόνιο Εσπίν.

Αν και η αναμέτρηση διεξήχθη σε ένα λασπώδες και μικρών διαστάσεων, τηρουμένων των αναλογιών, γήπεδο οι ποδοσφαιριστές του Αλέκου Βοσνιάδη κατόρθωσαν να ξεδιπλώσουν αρκετές από τις επιθετικές τους αρετές.

Στο 34' ο Νεμπεγλέρας σέντραρε και ο Εσπίν από το σημείο του πέναλτι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ και πετυχαίνοντας το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Η ΑΕΛ μπήκε δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο όταν στο 52' ο Περίκο μπήκε έξυπνα στην περιοχή αλλά το σουτ,απέκρουσε ο γκολκίπερ της Ερμιονίδας. Στο 58' η Ερμιονίδα απάντησε στην ευκαιρία με τον Καραδέμητρο να σουτάρει από τα αριστερά και τον Αθανασόπουλο να αποκρούει εντυπωσιακά.

Στο 71' η ΑΕΛ, έχασε ίσως τη μεγαλύτερη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά της, με τον Σουάνη από τα δεξιά να μπαίνει στην περιοχή και τον Περίκο να κάνει την προβολή, αλλά τον τερματοφύλακα της Ερμιονίδας με το χέρι να διώχνει τη μπάλα σε κόρνερ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΛ: Καρακούτσης, Εσπίν, Καστέλς, Κοντοδήμος, Μουλόπουλος, Νεμπεγλέρας, Τσεμπερίδης, Τσιλιγκίρης, Μπλέντι,Φορνέρ,Βερδού(32΄Αναστασάκος)

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Αθανασόπουλος, Κουρτεσιώτης, Καρανίκας, Μελισσάς, Σαρακατσάνος, Τζούνιορ, Πινδώνης, Στεφανίδης , Σουάνης, Περίκο, Αναστασάκος(65΄Γκούρτσας), Αναστασάκος

Ερμονίδα: Πονηρός, Παπανικολάου, Λίτσης, Ιασονίδης, Τλανάς, Σιμελίδης, Παβίσεβιτς, Σύβοκιτς, Καραδέμητρος, Βλαχόπουλος,Κιοσές

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Γυφτοκώστας, Ευθυμιάδης,Μπουσινάκης, Καπουράνης, Κολώνας, Κολοκοτρώνης, Λαζάρου, Μουσταφίδης, Παρασκευόπουλος, Πουρής, Σαμαράς,Σχοινάς, Χατζηεφρονίδης, Γκαιντάν. Σκεντερόν.

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ