ΑΕΚ

Ζήτησε συγγνώμη ο Λαμπρόπουλος

Ζήτησε συγγνώμη ο Λαμπρόπουλος
INTIME SPORTS

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος θέλησε να ζητήσει συγγνώμη από τους φίλους της ΑΕΚ για δηλώσεις που είχε κάνει μετά τον αποκλεισμό της ομάδας από τον Ολυμπιακό.

Λίγες ημέρες μετά τις δηλώσεις του στο φινάλε του ΑΕΚ-Ολυμπιακός που είχε καυτηριάσει την εισβολή μικρής μερίδας φίλων της Ένωσης στο γήπεδο και είχε κάνει συγκρίσεις με την ατμόσφαιρα στο Φάληρο στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου , ο Βασίλης Λαμπρόπουλος ανακάλεσε.

Συγκεκριμένα, ζήτησε συγγνώμη από τους οπαδούς της ΑΕΚ μέσω της σελίδας του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ήταν λάθος οι συγκεκριμένες δηλώσεις, ενώ έκανε λόγο και για τις "απαράδεκτες χειρονομίες των αντιπάλων".

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Αρχικά θα ήθελα να ζητήσω μια τεράστια συγγνώμη απ τον φίλαθλο κόσμο της ΑΕΚ μας που θεώρησε οτι τον πλήγωσα με τις δηλώσεις μου. Στη συνέχεια θα ήθελα να διευκρινίσω κάποια πράγματα γι αυτες.

Το παρελθόν μου δεν μπορω να το διαγράψω και ότι υπήρξα πριν 5 χρόνια παίκτης αυτής της ομάδας δεν σημαίνει ότι ειμαι και οπαδός της 5 χρόνια μετά. Στη ζωη μου εχω μαθει να είμαι μαχητής, αγωνιστής και να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου εντος αγωνιστικών χώρων και πιστευω πως αυτό το δειχνω στην ομάδα μου όταν αγωνίζομαι.

Στις δηλώσεις μου δεν πήρα θεση υπέρ της αντίπαλης ομάδας ουτε μείωσα τον υπέροχο κοσμο μας που απο τη Θράκη μεχρι την Κρητη ήταν παντα δίπλα μας! Η ΑΕΚ από την πρώτη μερα που είμαι μέλος της μου εχει μαθει να μην κανω μικροπρέπειες και γραφικότητες και μου εχει μαθει να ειμαι περήφανος και υπεράνω οπως η μοναδική ιστορια που κουβαλάει.

Μου εχει μαθει να επαινώ κινήσεις οπως του Χρήστου. Αυτό ειναι που εκπροσωπούμε! Ετσι λοιπον και στον πρωτο αγωνα πήγαμε εκει ως ίσο προς ίσο και αντεπεξήλθαμε επάξια χωρις να προκαλέσουμε κανεναν χωρις χειρονομίες προς τον κοσμο και χωρις να θελουμε να εξαγριωσουμε κανέναν!

Επίσης θα θελα να αναφέρω στον κόσμο οτι τις απαράδεκτες χειρονομίες των αντιπάλων στο ΟΑΚΑ τις είδα μετα το τελος της συνέντευξης μου και γι αυτό θα ήθελα να πω οτι αν το είχα πληροφορηθεί θα τις καταδίκαζα και θα έπαιρνα θέση!

Εχω μάθει να παραδέχομαι τα λαθη μου και αυτη η δήλωση ηταν ενα λαθος απο μέρους μου. Τελος θα ήθελα να πω πως τόσες μερες δεν έπαιρνα θέση διότι ηθελα πρώτα να απολογηθώ απο τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο μέσα στην ομάδα και μετά με την άδεια τους να κάνω αυτή τη δήλωση.

Θα ηθελα και παλι να ζητησω συγγνώμη από τους άνθρωπους που στεναχώρησα και να ξέρουν πως θα συνεχίσω οπως μεχρι σημερα για να φτάσει η ΑΕΚ ξανα εκει που πρέπει στην κορυφή της Ελλάδας! Περαστικά Πετραν!"

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ