ΑΕΚ

Υπογραφές, επιφυλάξεις και αρνήσεις στην ΑΕΚ

Υπογραφές, επιφυλάξεις και αρνήσεις στην ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Από όλα είχε η σημερινή προπόνηση όσον αφορά στο θέμα της αδειοδότησης. Υπήρξαν ποδοσφαιριστές που παρέδωσαν το σχετικό έγγραφο υπογεγραμμένο, άλλοι που ζήτησαν να γίνουν τροποποιήσεις αλλά και εκείνοι που επιμένουν στην άρνηση!

Τρεις διαφορετικές τάσεις προέκυψαν μεταξύ των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ όσον αφορά στο έγγραφο διακανονισμού των οφειλομένων προς αυτούς το οποίο η ΠΑΕ επιθυμεί να παρουσιάσει (από όλους) υπογεγραμμένο στο πειθαρχικό όργανο της UEFA.

Υπάρχουν εκείνοι (και αυτοί είναι οι λιγότεροι) που δεν το σκέφτηκαν δεύτερη φορά, επί της ουσίας το είχαν αποφασίσει από τη Δευτέρα, ημέρα που πήραν στα χέρια τους το σχετικό έγγραφο και αποφάσισαν ότι δεν θέλουν να εμπλακούν σε συνομωσιολογίες ή να υποδειχθούν ως οι υπαίτιοι ενδεχόμενου αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η δεύτερη τάση εκφράζεται από την πλειοψηφία και αφορά στους ποδοσφαιριστές που δείχνουν την καλή θέληση να υπογράψουν τον εκ νέου διακανονισμό των οφειλομένων προκειμένου να εξυπηρετήσουν την ΠΑΕ, ωστόσο ζητούν διευκρινήσεις και εγγυήσεις για κάποιες απολαβές που δεν προβλέπονται στο συγκεκριμένο έγγραφο, όπως επί παραδείγματι τα προσωπικά πριμ ή τα πριμ στόχων που αφορούν κυρίως στην περυσινή χρονιά.

Την τρίτη τάση εκφράζουν κάμποσοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι αρνούνται να υπογράψουν, δύο εξ αυτών μάλιστα ζήτησαν να επιστρέψουν το επίμαχο έγγραφο δίχως υπογραφή, ωστόσο ύστερα από παραίνεση στελέχους της διοίκησης να το ξανασκεφτούν το πήραν και σήμερα μαζί τους. Ωστόσο σύμφωνα με όσα έλεγαν σε συμπαίκτες τους, δύσκολα θα αλλάξουν γνώμη αν δεν γίνουν ως αύριο το μεσημέρι κάποιες πληρωμές ως ένδειξη καλής θέλησης από την πλευρά των μετόχων.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ