ΑΕΚ

Χωρίς Λεονάρντο και Καφέ

Χωρίς Λεονάρντο και Καφέ
INTIME SPORTS

Δίχως τους Λεονάρντο και Καφέ θα παραταχθεί η ΑΕΚ στο Περιστέρι, ενώ ο Νίκος Λυμπερόπουλος και ο Κοντοές δήλωσαν έτοιμοι για το ματς με τον Ατρόμητο.

Προσπάθησε πάρα πολύ για να προλάβει να βρεθεί στην αποστολή, έστω και στον πάγκο του αγώνα, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε και ο Λεονάρντο κόπηκε από την αποστολή. Εκτός έμεινε και ο αρχηγός της ΑΕΚ, Παντελής Καφές, καθώς το μεγάλο διάστημα απουσίας από τις προπονήσεις δεν του επέτρεψε να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς.

Στα θετικά για τον Νίκο Κωστένογλου, η συμμετοχή του Κοντοέ που παρά τις ενοχλήσεις που ένιωθε χθες και αποσύρθηκε κατά τη διάρκεια της προπόνησης, σήμερα ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα και μπήκε κανονικά στην αποστολή. Το ίδιο συνέβη και με τον Αργυρίου που χθες είχε πυρετό αλλά σήμερα ήταν καλύτερα.

Με επτά απουσίες

Βέβαια οι απουσίες είναι πάρα πολλές σε ακόμα ένα ματς, καθώς ο τεχνικός του δικεφάλου δεν μπορεί να υπολογίζει στους Λεονάρντο, Δέλλα, Βάργκας, Καφέ, Γκούντγιονσεν, Λαγό και Εγγλέζου.

Παρόλα αυτά η 20μελης αποστολή συμπληρώθηκε με τα νέα παιδιά του Κωστένογλου:

Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Κοντοές, Μανωλάς, Κάλα, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Χοσέ Κάρλος, Σιαλμάς, Τσίτας, Ρίκκα, Μάκος, Καράμπελας, Αργυρίου, Μπερνς, Γεωργέας, Λυμπερόπουλος, Μπουγαΐδης, Κλωναρίδης, Φούντας.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ