ΑΕΚ

Χωρίς κόσμο στην πρεμιέρα η ΑΕΚ;

Χωρίς κόσμο στην πρεμιέρα η ΑΕΚ;
Κόσμος, πανηγυρική, ΑΕΚ INTIME SPORTS

Ορατός είναι ο κίνδυνος για την ΑΕΚ να παίξει δίχως τον κόσμο της στην πρεμιέρα με τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς η εφορία ζητάει χρήματα που δεν υπάρχουν. Διαβάστε αναλυτικά...

Δεν φτάνουν στην ΑΕΚ τα τόσα προβλήματα, δεν της φτάνει πως δεν γνωρίζει ακόμη αν θα παίξει στο πρωτάθλημα, τώρα ήρθε και ο πονοκέφαλος να αγωνιστεί στην πρεμιέρα χωρίς τον κόσμο στον πλευρό της.

Συγκεκριμένα, οι "κιτρινόμαυροι" αντιμετωπίζουν την πρώτη αγωνιστική τον Αστέρα Τρίπολης στην Αθήνα, όμως είναι πολύ πιθανό το σενάριο να παίξει μπροστά στις άδειες εξέδρες του ΟΑΚΑ.

Η εφορία δεν πρόκειται να σφραγίσει τα εισιτήρια για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, αν η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν της δώσει 1.500.000 ευρώ. Ένα ποσό που αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει στα ταμεία της ομάδας.

Οι άνθρωποι της Ένωσης βρίσκονται σε επαφή με στελέχη της ΦΑΕ Αθηνών, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κάποια λύση. Η εφορία ζητά 1.250.000 ευρώ για τη δόση του άρθρου 44 και επιπλέον 250.000 για τις υπόλοιπες οφειλές της ομάδας.

Από την πλευρά της, η διοίκηση της ομάδας προσπαθεί να συγκεντρώσει ένα ποσό, προκειμένου να το δώσει στην εφορία και έπειτα να γίνει κάποιος διακανονισμός και να σφραγιστούν τα εισιτήρια. Μένει να δούμε αν θα τα καταφέρουν ή αν η ΑΕΚ θα παίξει στο άδειο ΟΑΚΑ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Αστέρα.

Κι όλα αυτά τη στιγμή που την Τρίτη, οι φίλαθλοι της Ένωσης έδωσαν δυναμικό παρών στην Εύβοια στο φιλικό με τον Ηρακλή Ψαχνών.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ