ΑΕΚ

Χωρίς Γιάχιτς-Γκέντσογλου με ΠΑΟΚ

Χωρίς Γιάχιτς-Γκέντσογλου με ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Δευτέρας με τους Σάνελ Γιάχιτς και Σάββα Γκέντσογλου να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα και να δηλώνουν ανέτοιμοι για τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Η ΠΑΕ θα τιμήσει τον Σταματιάδη στον ημιτελικό.

Η είδηση από την προπόνηση της Δευτέρας (28/2), ήταν η μη συμμετοχή των Γιάχιτς και Γκέντσογλου στο ματς με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη (2/3). Όσον αφορά τους υπόλοιπους παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στην Κρήτη ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης.

Επίσης διεξήχθη οικογενειακό διπλό διάρκειας 45' μεταξύ των ποδοσφαιριστών με μικρό χρόνο συμμετοχής, συμπεριλαμβανόμενου και του υπό δοκιμήν Ντένις Καλίνκοφ αλλά και της ομάδας Νέων U-20.

Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 17.30. Πριν την έναρξή της, στις 16.15, ο προπονητής της ομάδας κ. Μανουέλ Χιμένεθ θα κάνει δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου.

Τιμά την ιστορία της

Η ΠΑΕ ΑΕΚ συνεχίζει την πρωτοβουλία της να βραβεύει παλαίμαχους ποδοσφαιριστές με πολυετή προσφορά και η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου είναι αφιερωμένη στον Ανδρέα Σταματιάδη.

Πριν την έναρξη του αγώνα ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ θα παραδώσει τιμητική πλακέτα στον κ. Σταματιάδη, ο οποίος με τη σειρά του θα βραβεύσει τον πολυτιμότερο παίκτη της αναμέτρησης μετά τη λήξη της.

Ο Ανδρέας Σταματιάδης ξεκίνησε την καριέρα του το 1951 και έμεινε στην ΑΕΚ μέχρι το 1969, κατακτώντας μαζί της δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο. Συμμετείχε ως αρχηγός στην πορεία μέχρι τα προημιτελικά του Κυπέλλου Πρωταθλητριών το 1968-69, ενώ ως προπονητής κατέκτησε το πρωτάθλημα το 1978-79. Συνολικά φόρεσε την κιτρινόμαυρη φανέλα 465 φορές (τρίτος σε συμμετοχές στην ιστορία του συλλόγου), σημειώνοντας 139 γκολ, ενώ συνεχίζει να υπηρετεί την ΑΕΚ μέχρι σήμερα από το πόστο του Διευθυντή Ακαδημιών.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ