ΑΕΚ

Χωρίς Τσιγκρίνσκι, Μασούντ η προπόνηση της ΑΕΚ

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Επέστρεψαν στα Σπάτα οι παίκτες της ΑΕΚ για να πιάσουν δουλειά ενόψει τελικού, με τον Μανόλο Χιμένεθ να αντιμετωπίζει δυο προβλήματα, καθώς οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Σοτζέι Μασούντ έκαναν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία αντίστοιχα.

Μετά από ένα διήμερο με… στέψη, με αποθέωση και με γλέντι, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ επέστρεψαν σήμερα (07/05) το πρωί στα Σπάτα για να πιάσουν και πάλι δουλειά. Άλλωστε η σεζόν δεν τελείωσε με την απονομή του τίτλου της πρωταθλήτριας. Υπάρχει και ο τελικός του κυπέλλου το Σάββατο (12/05, 20:30).

Η προετοιμασία για το ματς με τον ΠΑΟΚ, δεν ξεκίνησε ουσιαστικά σήμερα, καθώς όσοι έπαιξαν στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, έκαναν μόνο αποκατάσταση. Όμως ήδη υπάρχουν δυο προβλήματα που απασχολούν τον Μανόλο Χιμένεθ.

Το πρώτο αφορά στον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Ο Ουκρανός στόπερ απουσίασε από το ματς με τον Απόλλωνα, λόγω μιας σύσπασης στον δικέφαλο. Σήμερα έκανε μόνο ατομικό πρόγραμμα και αναμένεται σταδιακά να ανεβάσει στροφές, καθώς πιθανότατα θα προλάβει να δώσει το παρών στον τελικό. Όσο για το δεύτερο πρόβλημα, αυτό αφορά τον Σοτζέι Μασούντ. Ο Ιρανός μεσοεπιθετικός και σήμερα έκανε μόνο θεραπεία στο γόνατο του.

Βεβαίως ο Χιμένεθ περιμένει και την αυριανή (08/05) προπόνηση, όταν και όλοι οι παίκτες θα ανεβάσουν στροφές, για να διαπιστώσει πως δεν έχει προκύψει και κάποιο άλλο πρόβλημα, από το ματς με τον Απόλλωνα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ