ΑΕΚ

Χριστούγεννα με… μεταγραφή

Χριστούγεννα με… μεταγραφή
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην ΑΕΚ θέλουν να έχουν ολοκληρώσει τουλάχιστον μια μεταγραφική κίνηση, πριν καν μπει ο Γενάρης. Εξελίξεις με την επιστροφή του Μαϊστόροβιτς στην Αθήνα.

Την περσινή χειμερινή μεταγραφική περίοδο, η ΑΕΚ την ξόδεψε σχεδόν ολόκληρη, ψάχνοντας για τις κινήσεις που θα κάνει. Το αποτέλεσμα ήταν να πάει την τελευταία στιγμή και περίπου άρον – άρον, στις επιλογές του Πέχκαρτ και του δανεικού Ζουκουλίνι.

Κανένας από τους δυο δεν μπόρεσε να βοηθήσει μέσα στα κρίσιμα ματς του Ιανουαρίου, ενώ για διαφορετικούς λόγους, γενικώς δεν βοήθησε κανένας εκ των δυο. Περίπου το ίδιο λάθος, έγινε και το περασμένο καλοκαίρι, όταν ο Χριστοδουλόπουλος και ο Λέσκοτ ήρθαν την τελευταία μέρα των μεταγραφών. Τώρα στην ΑΕΚ θέλουν να λειτουργήσουν διαφορετικά. Ή τουλάχιστον να το προσπαθήσουν.

Ο στόχος είναι μέχρι και τα Χριστούγεννα, να έχει γίνει τουλάχιστον μια μεταγραφική κίνηση. Κάτι που θα σημαίνει πως οι παίκτες που θα έχει αποκτηθεί, θα ενσωματωθεί στην ομάδα από τις αρχές του Ιανουαρίου και ως εκ τούτου θα μπορεί να βοηθήσει άμεσα. Όπως ακριβώς είχε γίνει και με την μεταγραφή του Γιάκομπ Γιόχανσον. Η σημερινή(8/12) επιστροφή του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς στην Αθήνα, μετά από το ταξίδι στην Λατινική Αμερική, πιθανότατα θα οδηγήσει σε εξελίξεις. Ο τεχνικός της ΑΕΚ θα έχει συνάντηση και με τον Ζοσέ Μοράις αλλά και με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, τόσο για να ενημερώσει για τις επαφές που είχε στην άλλη άκρη του ατλαντικού και τα συμπεράσματα που βγήκαν, όσο και κυρίως, για να «τρέξει» τουλάχιστον την μια μεταγραφική υπόθεση. Και να την κλείσει άμεσα.

Πιθανότατα αυτή η μεταγραφή που θα κλείσει πριν τα Χριστούγεννα, θα είναι αυτή του χαφ. Αφενός διότι έχει «κλειδώσει» η απόφαση για ενίσχυση στην συγκεκριμένη θέση. Και αφετέρου διότι υπάρχει και όνομα ψηλά στην λίστα. Η περίπτωση του Αστριτ Αζντάρεβιτς (ή Αϊντάρεβιτς, μένει να το διευκρινίσει ο ίδιος όταν και αν έρθει), φέρεται να είναι εξαιρετικά προχωρημένη από την πλευρά της ΑΕΚ. Ο ίδιος ο Σουηδός μέσος στις πρόσφατες δηλώσεις, φάνηκε να επιδιώκει να κερδίσει χρόνο. Όμως η ΑΕΚ, αν τελικά εχει αποφασίσει πως ο Αζντάρεβιτς είναι ο εκλεκτός, προφανώς και δεν πρόκειται να δώσει αυτόν τον χρόνο. Θα θελήσει να κλείσει άμεσα την μεταγραφή ακόμα και για να μην επιτρέψει σ’ άλλους μνηστήρες να μπουν στο παιχνίδι. Εκτός αν υπάρχει κάτι άλλο ως εναλλακτική λύση για τα χαφ στο μυαλό των ανθρώπων της ΑΕΚ.

Όσο για τις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις, όπως ήδη έχετε διαβάσει στο Sport24, ο αριθμός τους δεν έχει ακόμα κλειδώσει. Το πιο πιθανό είναι πως θα γίνει κίνηση για σέντερ φορ, ενώ η ενίσχυση στην άμυνα είναι ακόμα στο τραπέζι και προς συζήτηση. Πάντως και για την περίπτωση του φορ, στην ΑΕΚ δεν θέλουν να καθυστερήσουν και στο τέλος να υποχρεωθούν να οδηγηθούν σε λύσεις της τελευταίας στιγμής όπως πέρυσι ο Πέκχαρτ και πρόπερσι ο Κρισάντους.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ