ΑΕΚ

Χριστοδουλόπουλος: "MVP ήταν η ΑΕΚ"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΒΕΡΟΙΑ (Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΒΕΡΟΙΑ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

O Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης μεταξύ της ΑΕΚ και της Βέροιας και κατά την παραλαβή του βραβείου υποστήριξε πως η συνολική εικόνα της ομάδας έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ευρεία νίκη.

Η ΑΕΚ συνέχισε τις καλές εμφανίσεις του τελευταίου διαστήματος, επικρατώντας, αυτή τη φορά, με 6-0 της Βέροιας για την 19η αγωνιστική της Super League. Μεγάλος πρωταγωνιστής της Ένωσης ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ, ενώ είχε γενικά μία πολύ καλή παρουσία.

Γι' αυτό το λόγο, άλλωστε, αναδείχθηκε και MVP του αγώνα. Μάλιστα, κατά την παραλαβή του βραβείου, ο 30χρονος μεσοεπιθετικός υποστήριξε πως η συνολική εικόνα της ομάδας έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ευρεία νίκη. Παράλληλα, τόνισε πως ο Μανόλο Χιμένεθ έχει καθοριστικό ρόλο στη βελτίωση των "κιτρινόμαυρων".

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Όταν η ομάδα είναι καλή, αυτό βοηθάει και εσένα. Κανένας χωρίς τον διπλανό του δεν μπορεί να παίξει καλά. MVP ήταν η ΑΕΚ. Πρέπει να προχωρήσουμε έτσι. Έχει βοηθήσει και ο προπονητής, οι οδηγίες είναι συγκεκριμένες και ξεκινούν από την άμυνα. Αυτό μας βοηθά να έχουμε περισσότερες τελικές το καταλάβαμε κι εμείς. Το ταλέντο δεν αρκεί από μόνο του. Πήραμε τον σωστό δρόμο και πρέπει να προχωρήσουμε. Κανείς από εμάς χωρίς τον διπλανό του δεν μπορεί να προχωρήσει".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ασταμάτητη η ΑΕΚ, 6-0 (και) τη Βέροια
Χιμένεθ: "Οι παίκτες το διασκεδάζουν"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ