ΑΕΚ

Χουλτ σε φίλους ΑΕΚ: "Έρχομαι"

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΛΚΜΑΑΡ (EUROKINISSI  SPORTS / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)
ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΛΚΜΑΑΡ (EUROKINISSI SPORTS / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Χουλτ έδωσε απάντηση μέσω Instagram στους οπαδούς της ΑΕΚ που τον καλούσαν να υπογράψει στην Ένωση και έριξε νερό στον μύλο της μεταμεσονύχτιας φημολογίας πως η συμφωνία έχει κλείσει.

Ήδη από χθες (30/1) είχατε διαβάσει από το Sport24.gr και τον Βαγγέλη Αρναούτογλου, για το γερό μπάσιμο της ΑΕΚ στην υπόθεση του Νίκλας Χουλτ, αλλά και για το γεγονός πως οι διαπραγματεύσεις για το κλείσιμο της μεταγραφής είχαν μπει στην τελική ευθεία.

Άλλωστε τα χρονικά περιθώρια έτσι κι αλλιώς ήταν περιορισμένα. Και οι κινήσεις που έπρεπε να κάνει η ΑΕΚ και προς την πλευρά του Παναθηναϊκού αλλά και του Σουηδού μπακ, θα ήταν εκ των συνθηκών, ταχύτατες. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης (30/1) φούντωσε η φημολογία πως υπήρξε συμφωνία της Ένωσης και με τον παίκτη, αλλά και τους "πράσινους".

Νερό στον μύλο αυτής της φημολογίας, έριξε η απάντηση που έδωσε ο ίδιος ο Χουλτ μέσω instagram στους οπαδούς που τον καλούσαν να… έρθει στην ΑΕΚ.

"Έρχομαι" ήταν αυτό που έγραψε ο Σουηδός. Πλέον εκείνο που απομένει, είναι μέσα στις επόμενες ώρες να επιβεβαιωθεί όλη αυτή η νυχτερινή φημολογία. Να ταξιδέψει δηλαδή ο Χουλτ στην Αθήνα, να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στην ΑΕΚ.

Άλλωστε, διανύουμε τις τελευταίες ώρες της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, ενώ ο Σουηδός μέσος βρισκόταν μέχρι χθες (30/1) στην πατρίδα του, καθώς έκανε προπονήσεις με την Βάρναμο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ