ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα"

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ μίλησε ήδη από την Τετάρτη (25/4) στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, για τον τελικό του κυπέλλου.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ επέστρεψαν σήμερα (25/4) στα Σπάτα για πρώτη φορά ως… πρωταθλητές. Βλέπετε, ήταν η πρώτη προπόνηση, μετά το ματς με τον Λεβαδειακό και την απόφαση της επιτροπής εφέσεων.

Προφανώς το κλίμα ήταν ανάλογο των… περιστάσεων. Και μπορεί ο Μανόλο Χιμένεθ να το απολαμβάνει, καθώς είναι ο καρπός της σκληρής δουλειάς που έχει γίνει φέτος. Όμως από την άλλη μεριά, θέλει να το… κόψει και «μαχαίρι».

Όπως ήδη διαβάσατε στο Sport24,πρόθεση του Ισπανού τεχνικού είναι να επαναφέρει ήδη από σήμερα τους ποδοσφαιριστές του, σε ρυθμούς αγωνιστικούς και όχι πανηγυρικούς. Και σ’ αυτό το κλίμα ήταν και ομιλία που έκανε ο Χιμένεθ, πριν από την έναρξη της σημερινής προπόνησης.

«Θα σας δώσω και πάλι συγχαρητήρια για ότι έχετε καταφέρει. Αυτό όμως που θέλω να σας πω είναι πως ακόμα τίποτα δεν έχει τελειώσει. Και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε όπως και πριν με την ίδια συγκέντρωση. Έχουμε μπροστά μας δυο παιχνίδια πρωταθλήματος και πρέπει να τα κερδίσουμε και τα δυο. Αλλά έχουμε και τον τελικός. Ξέρετε όλοι πόσο σημαντικό είναι αυτό το ματς. Και μην νομίζετε πως είναι μακριά ο τελικός. Είναι πολύ κοντά. Γι αυτό θα πρέπει από τώρα να είμαστε συγκεντρωμένοι από τώρα στην δουλειά μας» ήταν, μεταξύ άλλων, τα λόγια του τεχνικού της ΑΕΚ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ