ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Σεβίλλη μόνο στους... ομίλους"

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÁÅÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
Χιμένεθ EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε στους Ισπανούς για τους πιθανούς αντιπάλους της ΑΕΚ στα προκριματικά του Champions League και για τις προτιμήσεις του.

Ακόμα είναι έτσι κι αλλιώς πολύ νωρίς για να σκέφτεται ο Μανόλο Χιμένεθ την κλήρωση του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League. Πολλώ δε μάλλον για να τρέχει το μυαλό του Ισπανού τεχνικού στο ενδεχόμενο πρόκρισης στα play off του Αυγούστου. Ωστόσο ο Χιμένεθ, μιλώντας στο radio Marca, ξεκαθάρισε πως το μόνο που δεν θα ήθελε, είναι να βρει απέναντι του την Σεβίλλη, καθώς θα πονούσε η... καρδιά του.

"Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται στο ποδόσφαιρο, αλλά η Σεβίλλη είναι μια ισχυρή ομάδα και δεν θα ήθελα να αναμετρηθούμε με αυτούς στα προκριματικά, επειδή θέλω να προκριθεί η ομάδα μου, αλλά θέλω να προκριθεί και η Σεβίλλη. Αυτός που θα υποφέρει σε τέτοια περίπτωση, θα είναι η καρδιά μου.

Θα ήθελα να κάνουμε μια καλή πορεία αλλά θα είναι αρκετά δύσκολο γιατί οι ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε στα προκριματικά είναι πολύ δυνατές. Θα προσπαθήσουμε να περάσουμε δύο προκριματικούς γύρους για να φτάσουμε στους ομίλους και αν συμβεί αυτό, μετά θα είμαι χαρούμενος να κληρωθούμε με την Σεβίλλη".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ