ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Πρώτα θα μιλήσω με την ΑΕΚ"

SUPERLEAGUE / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Μανόλο Χιμένεθ EUROKINISSI SPORTS

Για το μέλλον του στην ΑΕΚ αναφέρθηκε ο Μανόλο Χιμένεθ μετά την εκτός έδρας επικράτηση (0-1) σε βάρος του Πλατανιά. Ο Ισπανός δήλωσε ότι έχει δεσμευτεί να μιλήσει πρώτα με τη διοίκηση της Ένωσης για ανανέωση.

Μια από τις πιο σημαντικές εκκρεμότητες που θα έχει η ΑΕΚ, στον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν, είναι αυτή με τον Μανόλο Χιμένεθ. Το συμβόλαιο του Ισπανού τεχνικού λήγει. Και είναι η πρώτη φορά, μετά το ματς με τον Πλατανιά, που ο Χιμένεθ μίλησε για το μέλλον του, τονίζοντας πως έχει δεσμευτεί πως πρώτα θα κουβεντιάσει με την ΑΕΚ για ανανέωση της συνεργασίας.

Αρχικά είπε: « Η ΑΕΚ και ο Χιμένεθ έχουν μια ειλικρινή σχέση. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την αγάπη που μου έδειξε και την πρώτη περίοδο που ήμουν στην ομάδα και τώρα. Αγάπη και φροντίδα μου έχει δείξει και ο πρόεδρος έχει την υπόσχεσή μου ότι δεν πρόκειται να διαπραγματευτώ με καμία άλλη ομάδα πριν μιλήσω με την ΑΕΚ. Αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να είμαι ούτε εγωιστής, ούτε να κάνω τους παίκτες μου να χάσουν τη συγκέντρωσή τους».

Για το ματς με τον Πλατανιά:

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο να παίξεις απέναντι σε μία ομάδα που δεν θέλει να παίξει. Σήμερα ο Πλατανιάς νόμιζες ότι έπαιζε για να… σωθεί και χρειαζόταν έναν ακόμα βαθμό. Από το πρώτο λεπτό προσπαθούσε να κερδίσει χρόνο. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ξεκάθαρες ευκαιρίες για γκολ και στο δεύτερο μπορούσαμε να πετύχουμε κάποια γκολ αλλά δεν είμαστε και η… Μπαρτσελόνα».

Για το λόγο που δεν έπαιξε ο Γιακουμάκης:

«Γιατί εγώ είμαι προπονητής. Σε ό,τι αφορά τον Γιακουμάκη είναι το μελλοντικό σέντερ φορ της ΑΕΚ και ελπίζω και πιστεύω και της Εθνικής Ελλάδος».

Για τα καλύτερα και τα χειρότερα του πρωταθλήματος:

«Περιμένω όταν πάρουμε το πρωτάθλημα, θα μιλήσω πάνω σε αυτό. Γιατί θα είναι κάτι το φανταστικό».

Αν δεν αλλάξει κάτι με την έφεση του ΠΑΟΚ η ΑΕΚ με έναν βαθμό με τον Λεβαδειακό κι αν θα μπορεί να είναι συγκεντρωμένη με τη Λάρισα; Και ο στόχος στα υπόλοιπα ματς;

«Ο μοναδικός τρόπος για να πετύχεις τον στόχο σου είναι να είσαι συγκεντρωμένος σε κάθε παιχνίδι. Εμάς μας νοιάζει το ματς της Τετάρτης, αλλά είναι σίγουρο, πως ό,τι κι αν γίνει σε όλα τα παιχνίδια θα παίζουμε για τη νίκη. Στόχος μας είναι νίκες σε όλα τα ματς».

Για Λουτσέσκου:

«Δεν θέλω να πω τίποτα. Ο προπονητής πρέπει να μιλάει για ποδόσφαιρο, στους παίκτες του και στον πίνακα για τακτική».

Photo credits: Eurokiniss i

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ