ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Από τα 70 λεπτά, να πάμε στα 90"

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΟΛΟ ΧΙΜΕΝΕΘ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (Eurokinissi Sports / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)
ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΟΛΟ ΧΙΜΕΝΕΘ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (Eurokinissi Sports / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Χιμένεθ μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ κυρίως για όσα πρέπει να γίνουν μετά τη νίκη επί του Αστέρα.

Η αλήθεια είναι πως στην ΑΕΚ είχαν σχεδόν ξεχάσει πως είναι το χαμόγελο. Εξάλλου το κλίμα είχε βαρύνει υπερβολικά, μετά από 1,5 μήνα χωρίς νίκη. Και γι αυτό το αποτέλεσμα που ήρθε χθες (22/1) ήταν πολύ σημαντικό για την ΑΕΚ. Κυρίως διότι το χαμόγελο επέστρεψε σήμερα (23/1) στα Σπάτα, μετά από πολύ καιρό.

Προφανώς συγκρατημένα αυτά τα χαμόγελα, καθώς αφενός μια νίκη δεν λέει απολύτως τίποτα, αφετέρου η συνέχεια είναι ακόμα πιο δύσκολη.

Γι αυτό και ο Μανόλο Χιμένεθ, μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του, στάθηκε περισσότερο σε όσα πρέπει να γίνουν και όσα έγιναν χθες: "Ήμασταν καλοί, είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και είχαμε την εικόνα που ήθελα για 70 λεπτά. Εκείνο που θέλω και πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε μέσα από την δουλειά είναι να έχουμε αυτή την απόδοση και αυτή την εικόνα για 90 λεπτά. Όχι μόνο για 70. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε καλά. Έχουμε μπροστά μας συνεχόμενα παιχνίδια και αυτό θέλει μεγάλη προσοχή. Έχουμε Τετάρτη παιχνίδι και μετά πάλι Σάββατο. Δεν είναι εύκολο και θέλει προσοχή. Επίσης υπάρχουν κάποιοι κανόνες λειτουργίας στην ομάδα, που σταδιακά θέλω να τους αλλάξω. Είναι ακόμα νωρίς και δεν μπορώ να σας πω ποιες θα είναι αυτές οι αλλαγές. Θα γίνουν όμως σταδιακά" ήταν τα λόγια του Χιμένεθ στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ