ΑΕΚ

Βούρος: "Ο δρόμος είναι ανηφορικός"

Βούρος: "Ο δρόμος είναι ανηφορικός"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Βούρος με δηλώσεις του αναφέρθηκε στην τροπολογία που πέρασε από τη Βουλή προκειμένου να γίνει το γήπεδο στην ΑΕΚ.

Ο Βουλευτής Γιάννης Βούρος, βρέθηκε στην Γ.Σ της ΑΕΚ και σχολίασε τις εξελίξεις γύρω από το γηπεδικό.

Τόνισε, ότι τα τελευταία 24ωρα υπάρχει μια κοσμογονία στην ΑΕΚ που τον γεμίζει αισιοδοξία αν και όπως σχολίασε ο αγώνας της ΑΕΚ είναι ανηφορικός. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

" Τα τελευταία 24ωρα υπάρχει μία κοσμογονία στην ΑΕΚ. Άνθρωποι που συμμετείχαν ή και ακόμα συμμετέχουν στη διοίκηση, αποφασίζουν με βάση το "Θεμέλιο 21". Επαναδιαπραγματευόμαστε τη σκληρή πραγματικότητα της ΑΕΚ. Η ΑΕΚ είναι σε πολύ δύσκολη θέση, αλλά όλο αυτό μας γεμίζει αισιοδοξία.

Αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας όλοι για να φτάσουμε σε έναν διάδρομο που δεν θα είναι σκοτεινός. Έχουμε τις ράγες και τώρα έχουμε και την ατμομηχανή. Αυτή είναι ο νόμος που πήραμε χθες στη Βουλή και μας επιτρέπει να κάνουμε γήπεδο. Δεν τελειώσαμε εδώ.

Ο αγώνας συνεχίζεται και ο δρόμος είναι ανηφορικός. Θα έχουμε πολλά εμπόδια. Κομματικά, οπαδικά και από άλλες αντιλήψεις. Μπορεί να είναι και εμπόδια... οικολογικά. Όμως άλλο η οικολογία και άλλο η... οικολολαγνοία. Εμείς θέλουμε ένα "πράσινο" γήπεδο που θα έχει και εμπορική ανάπτυξη. Να είναι φιλικό προς τον κάτοικο.

Το απόγευμα θα υπάρχει μία ανακοίνωση από το "Θεμέλιο 21" για 3-4 δράσεις. Ίσως τη Δευτέρα να γίνει μία συνέντευξη Τύπου ολοκληρωμένη, για να σας αναλύσουμε το πλάνο. Τώρα περιμένουμε να δημοσιευθεί ο νόμος στο ΦΕΚ και από εδω και πέρα θα πρέπει ΠΑΕ και Ερασιτεχνική να συμφωνήσουν για το σχέδιο.

Εμένα η δουλειά μου τελείωσε. Ο Δήμος είναι μαζί μας και σε όλα θα υπάρχει προτεραιότητα για τους κατοίκους της Νέας Φιλαδέλφεια. Πήραμε έναν νόμο φρουρούμενο και δε νομίζω να υπάρχει προσφυγή στο ΣτΕ. Θέλουμε ένα έργο κατά της κρίσης".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ