ΑΕΚ

Βλάχος: "Παγωμάρα μετά τα Χριστούγεννα"

Βλάχος: "Παγωμάρα μετά τα Χριστούγεννα"
Βλάχος, επενδυτής, Σπάτα INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Βλάχος δηλώνει ότι υπάρχει στασιμότητα όσον αφορά το ενδιαφέρον του Άραβα επενδυτή.

Από τις αρχές του χρόνου υπήρχε αισιοδοξία στην ΑΕΚ όσον αφορά την κατάληξη του Αραβικού ενδιαφέροντος. Ο Γιάννης Βλάχος, με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Sportday", ξεκαθάρισε ότι υπάρχει μια παγωμάρα στο θέμα χωρίς να γνωρίζει ποια θα μπορεί να είναι η εξέλιξη των γεγονότων.

Διαψεύδει ότι λειτουργεί για λογαριασμού του Πέτρου Παππά και δεν γνωρίζει αν ο Σταύρος Αδαμίδης, θέλει να δημοσιοποιήσει την ταυτότητα του επενδυτή.

" Αυτή τη στιγμή υπάρχει μια νηνεμία, μια παγωμάρα. Η τελευταία επαφή που είχα ήταν όταν πριν τα Χριστούγεννα ο εντολέας μου είχε ζητήσει μια ανάλυση για την μέσω μια ιταλικής εταιρείας. Μετά το θέμα άρχισε να παγώνει. Εγώ δεν είχα κάποια άλλη συγκεκριμένη εντολή. Βέβαια, ο κ.Αδαμίδης έχει και άλλους διαύλους επικοινωνίας με τον επενδυτή", ήταν τα πρώτα λόγια του Γιάννη Βλάχου.

Όσον αφορά τις φήμες ότι λειτουργεί για λογαριασμό του Παππά, ανέφερε: " Είναι τελείως ψευδή τα δημοσιεύματα και τα διαψεύδω κατηγορηματικά".

Aναφορικά με την πρόθεση του Αδαμίδη να δημοσιοποιήσει την ταυτότητα του επενδυτή, τόνισε: " Είναι θέμα του κ. Αδαμίδη, αν θέλει να πει το όνομα του".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ