ΑΕΚ

Βγάζει σε κυκλοφορία τα εισιτήρια με Ολυμπιακό η ΑΕΚ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΑΕΚ EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να βγάλει άμεσα σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που είναι προγραμματισμένο για τις 19 Φεβρουαρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Τις λέξεις «ντέρμπι» και «Ολυμπιακός» ο Μανόλο Χιμένεθ σχεδόν τις έχει απαγορεύσει στα αποδυτήρια της ΑΕΚ. Λογικό καθώς μέχρι να αντιμετωπίσει η Ένωση τους ερυθρόλευκους, θα κληθεί να δώσει ματς με τον Πλατανιά για το κύπελλο και με τον Ηρακλή για το πρωτάθλημα.

Παιχνίδια που αποτελούν απόλυτη προτεραιότητα για τον Ισπανό τεχνικό. Από την άλλη μεριά όμως, ο κόσμος ήδη σκέφτεται το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Φάνηκε από τα συνθήματα στο ΟΑΚΑ, στον αγώνα με τη Βέροια. Έχει φανεί κιόλας από το… περιεχόμενο των περισσότερων τηλεφωνημάτων στα γραφεία της ΠΑΕ.

Για αυτό και στο οργανωτικό κομμάτι, το ντέρμπι έχει αρχίσει για τους ανθρώπους της ΑΕΚ, καθώς είναι σχεδόν έτοιμοι, να θέσουν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια. Αρχικά μέσω της ηλεκτρονικής πώλησης. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πολύ πιθανό ακόμα και την Τρίτη (7/2), να ανοίξει το σύστημα e-ticketing, για την αγορά εισιτηρίου για το ντέρμπι.

Και μάλιστα εξετάζεται η προοπτική, να ανοίξουν ήδη από την πρώτη μέρα και κάποιες από τις θύρες στο Άνω διάζωμα του ΟΑΚΑ. Να μην ακολουθηθεί δηλαδή η διαδικασία του περσινού ντέρμπι, όταν άνοιγαν θύρες στο πάνω διάζωμα, ανάλογα με την πορεία της προπώλησης. Ο αγώνας με τους Πειραιώτες θα γίνει στις 19 Φεβρουαρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο, για την 21η αγωνιστική της Super League.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ