ΑΕΚ

Βάργκας: "Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο κερδίζουμε"

Βάργκας: "Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο κερδίζουμε"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο εκ των σκόρερ της ΑΕΚ στο ματς με τη Βέροιας, απαρίθμησε τους λόγους της άνετης επικράτησης με 3-0 για την 20ή αγωνιστική της SuperLeague.

Ο Βενεζουελάνος άσος της Ένωσης, Ρόναλντ Βάργκας, διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας. Άνοιξε το σκορ κόντρα στη Βέροια και υπεραμύνθηκε του γεγονότος ότι η ΑΕΚ καταφέρνει και κατακτά τους τρεις βαθμούς, είτε παίζει καλά είτε δεν παίζει.

"Δεν ξεκινήσαμε καλά τον αγώνα. Η Βέροια πατούσε καλύτερα στο γήπεδο και αυτό οφειλότανε στο ότι εμείς χάναμε τις δεύτερες μπαλιές και δεν μπορούσα να παίξουμε όπως θέλαμε", τόνισε αρχικά ο Βενεζουελάνος και συμπλήρωσε όσον αφορά το γκολ του: "Όποιος ποδοσφαιριστής κι αν έβαζε το γκολ σε εκείνο το σημείο θα έκανε πολύ καλό στην ομάδα.

Το καλό για μας είναι ότι καταφέρνουμε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να κερδίζουμε τους αγώνες. Στόχος μας είναι να μαζέψουμε όσο περισσότερους βαθμούς μπορούμε για να έχουμε πλεονέκτημα στα πλει οφ. Τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν μπορούμε άλλωστε να μιλήσουμε για πρωτάθλημα γιατί ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ