ΑΕΚ

Τσούπρος στο Sport24.gr: "Πιστεύω στο πρωτάθλημα σε 3 χρόνια"

Τσούπρος στο Sport24.gr: "Πιστεύω στο πρωτάθλημα σε 3 χρόνια"
INTIME SPORTS

Ο νεαρός αμυντικός της ΑΕΚ, λίγο μετά την επισημοποίηση της ανανέωσης με την ΑΕΚ για τα επόμενα τρία χρόνια, μίλησε στο Sport24.gr, φανερά ικανοποιημένος και ήρεμος: "Έγινε αυτό που ήθελα, πιστεύω στην ΑΕΚ του Μελισσσανίδη"

Αποτέλεσε μια από ευχάριστες περιπτώσεις που ο κόσμος είδε πως με δουλειά έχει τη δυνατότητα στο μέλλον να λάμψει με την φανέλα του δικεφάλου. Ο Κώστας Τσούπρος για τα επόμενα τρία χρόνια θα φοράει τα κιτρινόμαυρα και όπως ο ίδιος είπε στο Sport24.gr, περιμένει την στιγμή που θα πατήσει στο καλύτερο γήπεδο της χώρας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του αμυντικού της ΑΕΚ:

- Κώστα τέλος καλό όλα καλά;

" Έτσι ακριβώς είναι. Έγινε αυτό που ήθελα από την αρχή. Ότι πρόταση και να είχα στα χέρια μου, πρώτα θα περίμενα την ΑΕΚ. Ευτυχώς οι διαπραγματεύσεις πήγαν καλά και πλέον το μυαλό στην ομάδα με πολλή δουλειά προκειμένου να την φτάσουμε την ομάδα εκεί που της αρμόζει".

- Σε έπεισε το πρότζεκτ Μελισσανίδη;

"Κοίτα, εννοείται ότι μιλάμε για μια τεράστια δύναμη, αλλά ότι και να γινόταν η ΑΕΚ είναι πάντα ΑΕΚ και εγώ θα ήθελα να μείνω. Σίγουρα μετά τις τελευταίες εξελίξεις τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά και πιστεύω ότι σε τρία χρόνια, με σκληρή δουλειά θα είμαστε στην κορυφή. Πιστεύω πως θα μπορέσουμε να χτυπήσουμε το πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ θα έχει επιστρέψει όπως την μάθαμε, δυνατή και πρωταγωνίστρια".

- Σκέφτεσαι την ώρα που θα μπεις στο νέο γήπεδο;

"Πραγματικά αυτή η εικόνα στο μυαλό μου παίζει συνέχεια. Τιμή μου να βρεθώ με τον δικέφαλο στο στήθος στα ιερά χώματα της Νέας Φιλαδέλφειας, στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ, το οποίο θα είναι το καλύτερο της χώρας. Θα είναι απίστευτο αυτό για μένα".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ