ΑΕΚ

Τσούπρος: "Κανένας φόβος"

Τσούπρος: "Κανένας φόβος"
INTIME SPORTS

Ο ποδοσφαιριστής-έκπληξη στον αγώνα του "Βικελίδης", ο 21χρονος στόπερ Κώστας Τσούπρος, μιλάει για την άδικη αποβολή του, την δοκιμασία της Θεσσαλονίκης και την προσπάθεια σωτηρίας που κάνει η ΑΕΚ.

Από το γκρουπ των κομμένων και τη δεύτερη ομάδα βρέθηκε βασικός σε ένα δύσκολο παιχνίδι για την ΑΕΚ και απέδειξε ότι αντέχει στα δύσκολα.

Ο Κώστας Τσούπρος στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων στο "Βικελίδης" και πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στον Αρη. Ο νεαρός στόπερ της Ένωσης μίλησε αποκλειστικά στο ΑΕΚ1924.gr:

" Το να φύγω από το γκρουπ των κομμένων και να αγωνιστώ βασικός σε ένα τόσο κρίσιμο ματς ήταν ομολογουμένως δύσκολο για μένα. Είχαμε τραυματίες στην άμυνα και ο προπονητής μου έκρινε ότι έπρεπε να ξεκινήσω εγώ. Με βοήθησαν πάρα πολύ όλοι οι συμπαίκτες μου στο να αποκτήσω τη ψυχολογία που έπρεπε και κυρίως οι πιο μεγάλοι και έμπειροι παίκτες", μας είπε αρχικά ο νεαρός στόπερ και συνέχισε:

" Αυτό που μου είπαν ήταν να αποβάλω το άγχος μου. Στη ζωή μου έχω μάθει να μην φοβάμαι τίποτα. Η συμβουλή που άκουσα και δεν έβγαλα από το μυαλό μου ήταν ότι ότι και αν γίνει εγώ θα παίξω καλά, αυτό με βοήθησε να ανέβω ψυχολογικά και να αντεπεξέλθω στις απαιτητικές συνθήκες του αγώνα. Ως άνθρωπος και ποδοσφαιριστής, θεωρώ ότι είμαι γεννημένος για τα δύσκολα".

Διαβάστε όλη την συνέντευξη του Τσούπρου στο ΑΕΚ1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ