ΑΕΚ

Τσέκαραν το Καρπενήσι για προετοιμασία!

Τσέκαραν το Καρπενήσι για προετοιμασία!

Οι Νίκος Λυμπερόπουλος και Τραϊανός Δέλλας επέστρεψαν από το Καρπενήσι όπου σύμφωνα με πληροφορίες μελέτησαν την πιθανότητα διεξαγωγής της καλοκαιρινής προετοιμασίας στο εκεί προπονητικό κέντρο.

Το αθλητικό κέντρο του Καπρενησίου πέρασαν από μικροσκόπιο σήμερα το πρωί ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ Νίκος Λυμπερόπουλος και ο προπονητής της ομάδας Τραϊανός Δέλλας. Είδαν πράγματα που τους άρεσαν και άλλα που δεν βολεύουν, γενικότερα δεν είναι μία εύκολη περίπτωση.

Ενδεχομένως θα εξεταστούν και άλλα προπονητικά κέντρα στην Ελλάδα πριν ληφθεί απόφαση να δουν περιπτώσεις και στο εξωτερικό. Πάντωες η πιθνατότητα του Καρπενησίου δεν πρέπει και να αποκλειστεί.

Οι εγκαταστάσεις

Στο Καρπενήσι βρίσκεται ένα από τα πιο ολοκληρωμένα αθλητικά κέντρα της χώρας και είναι σε θέση να φιλοξενήσει ένα μεγάλο εύρος αθλητικών εκδηλώσεων. Χρησιμοποιείται ως χώρος προετοιμασίας για ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ, για αρκετούς πρωταθλητές στίβου και ολυμπιονίκες.

Οι αθλητικές του εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν:

Εξωτερικές εγκαταστάσεις

- Δυο γήπεδα ποδοσφαίρου με χλοοτάπητα, το ένα διαθέτει κερκίδες 1500 ατόμων ενώ και τα δύο διαθέτουν στίβο με ταρτάν.

- Ένα γήπεδο ρίψεων με χλοοτάπητα μήκους 128μ.

- 9 επιπλέον γήπεδα (γήπεδα τέννις, μπάσκετ κ.α.)

- 1 δρόμος για τζόκιγκ μήκους 2χλμ.

Εσωτερικές Εγκαταστάσεις

- Κλειστό Προπονητήριο με αίθουσα ομαδικών αθλημάτων

- Δυο αίθουσες γυμναστικής

- Αίθουσα φυσικοθεραπείας

- Ιατρικό Εργομετρικό Κέντρο

- Σάουνα

- Αποδυτήρια

- Γραφεία ομοσπονδιών

Στο χώρο του αθλητικού κέντρου κάθε καλοκαίρι, διοργανώνεται, το γνωστό γκραν πρι ιππασίας με συμμετοχές από αθλητές της Ευρώπης.

ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ

Είναι ένα σύγχρονο κολυμβητήριο και βρίσκεται στο κέντρο της πόλης του Καρπενησίου. Διαθέτει 10 διαδρομές των 25 μέτρων ενώ έχει τις κατάλληλες υποδομές για την φιλοξενία μεγάλων αθλητικών γεγονότων.

Πηγή: ΑΕΚ1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ