ΑΕΚ

Τριάδα από "χρυσάφι" και οι... φορτσάτοι

Τριάδα από "χρυσάφι" και οι... φορτσάτοι
INTIME SPORTS

Κορδέρο, Φαγέ και Μάνταλος πήγαν πολύ καλά στο φιλικό κόντρα στον Ηλυσιακό, δείχνοντας ότι έχουν "χημεία" μεταξύ τους. Τι έγινε με όσους ήρθαν από τη Ν. Σμύρνη!

Ο Τραϊανός Δέλλας συνεχίζει ακόμα τις δοκιμές, καθώς θέλει να τσεκάρει ποιοι παίκτες του μπορούν να συνδυάζονται καλύτερα εντός αγωνιστικού χώρου. Μάλιστα, στο χθεσινό φιλικό οι δύο 11άδες ήταν διαφορετικές σχετικά με αυτές της Ξάνθης, ώστε ο Κολοσσός να σχηματίσει μια ολοκληρωμένη γνώμη.

Τα συμπεράσματα για τη μεσαία γραμμή ήταν εντυπωσιακά, καθώς οι Κορδέρο, Φαγέ και Μάνταλος έδειξαν ότι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και διαθέτουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία ώστε να "κλείσουν" τις θέσεις των βασικών.

Ωστόσο, ο Ρόβας δεν έχει σκοπό να καταθέσει τα όπλα, καθώς και ο ίδιος θέλει να αγωνίζεται ως βασικός, ωστόσο τα χθεσινά δείγματα έδειξαν ότι η συγκεκριμένη τριάδα με τους Κορδέρο και Φαγέ στα αμυντικά χαφ και τον Μάνταλο μπροστά τους, έχει σαφώς καλύτερη χημεία συγκριτικά με αυτή του αγώνα κόντρα στην Ξάνθη.

Μπορεί ο αντίπαλος να ήταν ευκολότερος, ωστόσο τα ποδοσφαιρικά στοιχεία και οι συνεργασίες των τριών ήταν φανερές και εντυπωσίασαν τους πάντες.

Ήρθαν φορτσάτοι απ την Πλατεία

Εξάλλου, τέσσερις ποδοσφαιριστές πήρε εφέτος από τον Πανιώνιο η Ένωση και όπως φαίνεται όλοι τους θα τις φανούν απαραίτητοι για το μέλλον.

Οι Χρήστος Αραβίδης, Μάρκος Ντούνης και Βασίλης Λαμπρόπουλος, όχι μόνο σκόραραν στο φιλικό κόντρα στον Ηλυσιακό, αλλά έδειξαν και εξαιρετικά καλά στοιχεία.

Ο Αραβίδης με το πάθος και τη δύναμή του βρισκόταν παντού στην επίθεση και προσπαθούσε με κάθε τρόπο, όχι μόνο να πετύχει γκολ, αλλά και να ανοίξει χώρους για τους συμπαίκτες του, με τον Ντούνη να έχει άγριες διαθέσεις, αποδεικνύοντας ότι μπορεί ο Πλατέλλας να έκανε μια εξαιρετική σεζόν, αλλά ο ανταγωνισμός μεταξύ τους για τη θέση του βασικού θα είναι τεράστιος.

Σταθερότατος, παρότι χθες δεν είχε δύσκολο έργο, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο οποίος εκτός από τα αμυντικά του καθήκοντα πέτυχε και εκείνος ένα τέρμα και έδειξε ότι η «μάχη» με τους Σαρρή και Κολοβέτσιο θα είναι μεγάλη.

Μοναδικός ποδοσφαιριστής που αποκτήθηκε από τον Πανιώνιο και δεν αγωνίστηκε ήταν ο Γιάννης Αρέστης, ο οποίος βέβαια αγωνίστηκε ένα ημίχρονο στο ματς με την Ξάνθη και χθες ήταν η σειρά των Καραγκιολίδη και Ντούνη να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ