ΑΕΚ

"Τον περιμένω, με αποδείξεις"

"Τον περιμένω, με αποδείξεις"
Αδαμίδης INTIME SPORTS

Το βράδυ της Παρασκευής ή το μεσημέρι του Σαββάτου το ραντεβού Αδαμίδη - Αγνώστου Χ. Στάση αναμονής αλλά και… αμφιβολίες της ΠΑΕ μέχρι να λάβει αποδείξεις. Τι λέει το ρεπορτάζ του Sport24.gr

Στην οικονομική κατάσταση που έχει περιέλθει η ΠΑΕ ΑΕΚ, δεν έχει και πολλά περιθώρια για την επιλογή επενδυτών, κι ας παρουσιάζονται αίφνης διάφοροι να "σφάζονται" στα πόδια της. Η επιστροφή του Αδαμίδη από το Ντουμπάι θα σημάνει εξελίξεις, αν και προέχει η διάθεση να παίξουν όλοι με… ανοιχτά χαρτιά! Και που μέχρι σήμερα δεν διαπιστώνεται…

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ δέχθηκε να συνομιλήσει με τον έλληνα επιχειρηματία που εντοπίστηκε από την ομάδα παλαιών παραγόντων της Ένωσης και μάλιστα όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το Sport24.gr έχει ήδη κάνει μία κουβέντα μαζί του στο τηλέφωνο! Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι ότι δεν έμαθε ποτέ το όνομά του συνομιλητή του ο οποίος δεσμεύτηκε να αποκαλύψει την ταυτότητά του μόνον εφόσον ο Αδαμίδης επιστρέψει από το Ντουμπάι δίχως να έχει βρει επενδυτή!

Αυτό το περίεργο κρυφτούλι των τελευταίων ημερών έχει κάνει καχύποπτους συνεργάτες του προέδρου, ενδεχομένως και τον ίδιο τον (προσωρινό) διοικητικό ηγέτη της ΠΑΕ ο οποίος σε όποιον τον ρώτησε αν πείστηκε μετά από αυτό το ανώνυμο τηλεφώνημα _ ο φερόμενος ως επίδοξος αγοραστής βρισκόταν τη στιγμή της συνομιλίας με τον Αδαμίδη στον ίδιο χώρο με τον Νίκο Στράτο _, απάντησε λέγοντας: " τον περιμένω με αποδείξεις για όλα αυτά που λέγονται. Μακάρι να είναι έτσι τα πράγματα".


Το Ντουμπάι σε ρόλο ρυθμιστή

Όλα αυτά βέβαια προτού ο 36χρονος δικηγόρος μεταβεί στο Ντουμπάι προκειμένου (όπως ο ίδιος διατείνεται) να συζητήσει με εκπροσώπους δύο αραβικών επενδυτικών funds που έδειξαν ενδιαφέρον για την ΑΕΚ και ζήτησαν μία πληρέστατη ενημέρωση.

Τα ίχνη του προέδρου δεν έχουν εντοπιστεί, ενημέρωση δεν δίδεται μέσω επίσημης μορφής και ουδείς μπορεί να γνωρίζει αν αύριο που αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα, θα έχεις στις αποσκευές του ελπιδοφόρα νέα, ή έστω, αισιόδοξα μηνύματα.

Σε κάθε περίπτωση, το ραντεβού με τον έλληνα επιχειρηματία το όνομα του οποίου ως σήμερα δεν γνωρίζει ούτε ο ίδιος ο Αδαμίδης (!), αναμένεται να λάβει χώρα αύριο ή το Σάββατο σε κάποιο σπίτι, ίσως ακόμα και σε αυτό του Νίκου Στράτου ο οποίος ξεκαθάρισε ότι μετά και από αυτή την εξέλιξη θα πάψει να ασχολείται με την υπόθεση αφήνοντας τους δύο άνδρες να βρουν μόνοι τους την άκρη.

" Δεν σκοπεύω να ασχοληθώ ξανά ενεργά με την ΑΕΚ, έχω μεγαλώσει γι αυτά τα πράγματα. Εγώ απλώς μεσολάβησα για να βγει κάτι καλό διότι πρόκειται για άνθρωπο με σημαντική οικονομική επιφάνεια και αγάπη για την ΑΕΚ", λέει ο άλλοτε γενικός αρχηγός της ομάδας σε όσους επικοινωνούν μαζί του ρωτώντας τον για την υπόθεση.


Τι περιμένει ο Αδαμίδης


Δεν μπορεί να έχει και μεγάλες απαιτήσεις, άλλωστε εδώ και καιρό η ΠΑΕ βρίσκεται σε δεινή διαπραγματευτική θέση όπως ο ίδιος ο πρόεδρός της παραδέχθηκε προσφάτως. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει θα παραχωρήσει την ΑΕΚ δίχως αποδείξεις, ειδικά σε αυτές που αφορούν στο ποσό των 10 εκατ. ευρώ το οποίο ο υποψήφιος έλληνας αγοραστής φέρεται ότι είναι διατεθειμένος να καταθέσει σε τραπεζικό λογαριασμό της ΠΑΕ ακόμα και το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας 2 Ιανουαρίου 2012.

Αυτό που θέλουν να εξασφαλίσουν οι διοικούντες την ΠΑΕ είναι ότι δεν θα πρόκειται για άνθρωπο-βιτρίνα διότι στο παρασκήνιο ακούγονται πολλά και διάφορα τις τελευταίες ημέρες. Θέλουν να είναι σίγουροι ότι ο επιχειρηματίας που ενδιαφέρθηκε θα μπορεί να σηκώσει το μέγεθος της ΑΕΚ, ότι έχει ο ίδιος την οικονομική οντότητα που ισχυρίζονται οι μεσάζοντες ότι διαθέτει και ότι δεν θα είναι μία προσωρινή κατάσταση για κάτι που ενδεχομένως κρύβεται από πίσω.

Υπάρχει καχυποψία και αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, τουλάχιστον όχι μέχρι αποδείξεως του εναντίου… Άλλωστε αυτό που άπαντες στην ΠΑΕ λένε είναι " μακάρι να υπάρχει, να είναι ισχυρός και να κάνει πράξη όσα λέει για να σωθεί η ΑΕΚ".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ