ΑΕΚ

Τον Τζανετόπουλο και τα μάτια της!

Τον Τζανετόπουλο και τα μάτια της!
Τζανετόπουλος INTIME SPORTS

Ο 19χρονος αμυντικός έχει όλα τα φόντα να εξελιχθεί σε τεράστιο αγωνιστικό κέρδος για την ΑΕΚ ερχόμενος σχεδόν από το πουθενά καθώς μόλις έναν χρόνο πριν λογιζόταν ως ο πέμπτος στόπερ της Ένωσης για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Το καλοκαίρι του 2012 κόπηκε από τον Ολυμπιακό καθώς ο τότε τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών των Ερυθρόλευκων, Γερμανός Μπερν Στορκ, απεφάνθη ότι ο Άνταμ Τζανετόπουλος δεν είχε τα φόντα να προοδεύσει σε τέτοιο βαθμό ώστε μελλοντικά να αποτελέσει σημαντικό στέλεχος της πρώτης ομάδας. Ευτυχώς για την ΑΕΚ, είχε δικό της άνθρωπο να τον εκτιμήσει διαφορετικά και να του δώσει την ευκαιρία.

Ο Δέλλας ήταν εκείνος που μέσα από διαδοχικές προπονήσεις το καλοκαίρι του 2013, διέκρινε στον Τζανετόπουλο αυτό το... κάτι το οποίο τον έπεισε να τον κρατήσει στο ρόστερ της Γ' Εθνικής ως πέμπτη λύση στα στόπερ. Σε ανύποπτη στιγμή, ο προπονητής της Ένωσης είπε σε συνεργάτη του ότι « αν τον δουλέψουμε σωστά και είναι καλός δέκτης, θα τον εξελίξουμε σε αμυντικό χαφ γιατί έχει εξαιρετικά τεχνικά στοιχεία».

Η μετάλλαξη του Τζανετόπουλου έγινε με βήματα σταθερά και μεγάλα! Όχι απλώς αποδείχθηκε καλός δέκτης, αλλά ένα σφουγγάρι απορρόφησης όλων των σωστών πληροφοριών και μαζί φίλτρο αποβολής όλων των περιττών! Η εξέλιξή του ήταν ραγδαία και ο Δέλλας το διέκρινε μέσα από τις προπονήσεις, μέχρι που τον έριξε στα βαθιά. Βασικός στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο, σκόρερ και κορυφαίος του αγώνα.

Χθες στην Καισαριανή, ο προπονητής χρησιμοποίησε τον Τζανετόπουλο στη θέση για την οποία δούλευε σε όλη την καριέρα του προτού ανοίξει την πόρτα της ΑΕΚ, αυτή του κεντρικού αμυντικού. Ο 19χρονος ήταν εξαιρετικός στο φυσικό ρόλο του και θύμισε στον Δέλλα ότι μπορεί να τον υπολογίζει σε δύο διαφορετικές θέσεις. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για ένα πολλά υποσχόμενο ποδοσφαιρικό στοίχημα το οποίο εφόσον προσεχθεί, θα εξελιχθεί σε σπουδαίο περιουσιακό στοιχείο για την Ένωση από εκεί που δεν το περίμενε κανείς!

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ