ΑΕΚ

Το "χρωστάς" του Νοτιά σε Κανελλόπουλο και οι 2 εφοπλιστές

Το "χρωστάς" του Νοτιά σε Κανελλόπουλο και οι 2 εφοπλιστές
Κανελλόπουλος, Νοτιάς INTIME SPORTS

Επαφή με τον Τάκη Κανελλόπουλο είχε ο Νίκος Νοτιάς, στον οποίο υπενθύμισε ότι οφείλει το ποσοστό του από το δάνειο της "Ασπίς". Σενάρια για δύο ΑΕΚτζήδες εφοπλιστές του Ντέμη

Ο χρόνος πιέζει την ΑΕΚ και κυρίως τον μεγαλομέτοχο της, κ. Νοτιά, που ακόμα δεν έχει αποφασίσει τι ποσό θα βάλει και κυρίως πότε θα δράσει. Οι τελευταίες πληροφορίες παρουσιάζουν τον Χιώτη εφοπλιστή να αρχίζει την επικοινωνία με μετόχους και Ντέμη Νικολαΐδη προκειμένου να βρεθεί η λύση και γρήγορα.

Μία από αυτές ήταν και με τον Τάκη Κανελλόπουλο, στον οποίο ο Νίκος Νοτιάς υπενθύμισε πως υπάρχει το ποσοστό του το οποίο οφείλει από το δάνειο που είχε πάρει η ΠΑΕ ΑΕΚ από την "Ασπίς".

Πρόκειται για ένα ποσό τις τάξεις των 250.000 ευρώ και το οποίο ο Νίκος Νοτιάς ζήτησε να καταβληθεί στα ταμεία της ΠΑΕ ΑΕΚ. Να σημειώσουμε εδώ, πως το δάνειο της Ασπίς συνολικού ύψους 1,2 εκ. ευρώ, αποπληρώθηκε από τον Νίκο Νοτιά.

Μαζί με πρίγκιπα και 2 εφοπλιστές

Από το χείλος της καταστροφής που βρέθηκε η ΑΕΚ πριν από λίγες μόλις μέρες, έφτασε στο σημείο αυτή τη στιγμή να ονειρεύεται και πάλι καθώς στη ζωή της μπήκανε Πρίγκιπες(αληθινοί), μεγαλομεσίτες(για το γήπεδο), ρώσικα κεφάλαια και η νέα είσοδος, 2 εφοπλιστές ΑΕΚτζήδες!

Συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσίευμα της Κιτρινόμαυρης Ώρας, ο Ντέμης Νικολαΐδης φέρεται να έχει επαφή με δύο Έλληνες εφοπλιστές ΑΕΚτζήδες οι οποίοι είναι "ζεστοί" στο να ασχοληθούν και να επενδύσουν στην ΑΕΚ.

Οι δύο εφοπλιστές θέλουν να ασχοληθούν με την κιτρινόμαυροι ΠΑΕ, αλλά με την προϋπόθεση να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους οι μέτοχοι και η ΑΕΚ να εξασφαλίσει την αδειοδότησή από την UEFA.

Εάν εφόσον γίνουν τα παραπάνω, τότε οι ΑΕΚτζήδες εφοπλιστές θα κάτσουν στο τραπέζι, μετά το Πάσχα, και θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις για τα δεδομένα που υπάρχουν και τα σχέδια που μπορούν να υλοποιηθούν.

Το μόνο σίγουρο είναι, πως από εκεί που ο ΑΕΚτζής ήταν ο πιο δυστυχισμένος Έλληνας με τα προσωπικά του προβλήματα, της μίζερης πλέον καθημερινότητας και την μοναδική του διέξοδο-την αγαπημένη του ομάδα να καταστρέφεται, ξαφνικά άρχισε να... βλέπει και πάλι φως.

Τις τελευταίες μέρες το συναίσθημα αυτό άλλαξε και οφείλεται σε έναν άνθρωπο που έσκυψε και πάλι πάνω από τα προβλήματα της ΑΕΚ και προσπαθεί με ότι όπλα διαθέτει (φιλίες και γνωριμίες) να ξαναδώσει στην Ένωση το χαμένο της πρεστίζ που είχε σαν τεράστιος σύλλογος που είναι. Αυτός καλός ή κακός(για κάποιους ΑΕΚάρες) είναι ο Ντέμης Νικολαΐδης!

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ