ΑΕΚ

Το χάδι του Δέλλα στον Ράμα!

Το χάδι του Δέλλα στον Ράμα!
INTIME SPORTS

Ο Ρενάλντο Ράμα ήταν το πρόσωπο που προσέλκυσε αρκετό από το φως της δημοσιότητας στο ματς κόντρα στον Μανδραϊκό, χωρίς καν να αγωνιστεί! Πως ο Δέλλας τον παρηγόρησε και τον βοήθησε να σηκώσει ψηλά το κεφάλι.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής έμεινε τελευταία στιγμή εκτός αποστολής για τον αγώνα με τον Μανδραϊκό από τον Τραϊανό Δέλλα, παρά το γεγονός ότι όλη την εβδομάδα που μας πέρασε δοκιμαζόταν στο βασικό σχήμα της ομάδας ως αριστερός χαφ-εξτρέμ.

Η απογοήτευσή του ήταν ζωγραφισμένη στα μάτια του, κάτι το οποίο είχαν αντιληφθεί όλοι όσοι τον είδαν εκείνη την ημέρα, συγκεκριμένα μετά το τέλος του παιχνιδιού. Καθόταν μόνος του σε μια γωνιά, έμοιαζε απαρηγόρητος, στεκόταν μακριά από όλους και από όλα προσπαθώντας να συνειδητοποιήσει το τι δεν έκανε καλά και έμεινε τελικά εκτός αποστολής.

Η λύτρωσή του ήλθε από το χάδι του Δέλλα μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ο Κολοσσός της ΑΕΚ παρατήρησε ότι ήταν απομονωμένος από τους υπόλοιπους και πήγε δίπλα του ώστε να του μιλήσει.

Το τι ακριβώς του είπε μικρή σημασία έχει, καθώς μόνο και μόνο η κίνηση του και το γενικό πλαίσιο του διαλόγου που έκαναν (τόσο εκείνη τη στιγμή, όσο και κατά τη χθεσινή ημέρα) ώθησαν τον Ρενάλντο Ράμα να… πετάει στο χθεσινό φιλικό.

Ο 23χρονος άσος, σκόραρε δύο φορές, ξεδίπλωσε το ταλέντο του και μάλιστα ήταν αυτός που πήρε εντολή από τον Δέλλα να εκτελέσει το πέναλτι που κέρδισε ο Μούργκα, με τον τεχνικό της Ένωσης να δείχνει ότι τον εμπιστεύεται, ασχέτως με το ότι η συγκεκριμένη εκτέλεση δεν έφτασε ποτέ στα δίχτυα του αντίπαλου τερματοφύλακα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ