ΑΕΚ

Το ψάχνει η ΑΕΚ για Τζιμπούρ

Το ψάχνει η ΑΕΚ για Τζιμπούρ

Όπως είχε αποκαλύψει το Sport24.gr, η επιθυμία του Δημήτρη Μελισσανίδη για την απόκτηση του Ραφίκ Τζιμπούρ είναι δεδομένη. Και θα κερδίζει περισσότερες πιθανότητες υλοποίησης (ίσως και από το ερχόμενο καλοκαίρι) όσο ο αλγερινός επιθετικός παραμένει εκτός αγώνων της Νότιγχαμ Φόρεστ στην Τσάμπιονσιπ. Σκέψεις για ταξίδι του Λυμπερόπουλου στην Αγγλία.

Ο Ραφίκ Τζιμπούρ, σύμφωνα με όσα δήλωσε πρόσφατα άλλωστε, ονειρεύεται να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ. Ωστόσο αυτό που παρατηρείται στο σήμερα είναι μία τρομερή δυσκολία να μπει σε αγωνιστικό ρυθμό σε ομάδα της Τσάμπιονσιπ, δηλαδή στο δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα της Αγγλίας.

Ο αλγερινός επιθετικός, ο οποίος αποτελεί διακαή πόθο του Δημήτρη Μελισσανίδη όπως αποκλειστικά σας είχε ενημερώσει το Sport24.gr , αδυνατεί να κερδίσει ικανό χρόνο στη Νότιγχαμ Φόρεστ (στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος δεν χώρεσε καν στην αποστολή της ομάδας!) και φαντάζει πολύ δύσκολο, αν όχι απίθανο, το να βρει στέγη σε ομάδα της μεγαλύτερης κατηγορίας αν δεν πάρει αγώνες στα πόδια του προκειμένου να δείξει τι μπορεί να κάνει σε μία χώρα που το ποδόσφαιρο παίζεται πολύ διαφορετικά από ότι εκείνος έχει συνηθίσει.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αγγλία, ο Τζιμπούρ (που ουδέποτε άλλωστε μπορούσε να συμβιβαστεί στην ιδέα του πάγκου, πόσω μάλλον σε αυτόν της εξέδρας) αναζητεί ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του έχοντας δώσει εντολή στον ατζέντη που τον εκπροσωπεί να ψάξει για ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ, ή έστω της Τσάμπιονσιπ που θα του εξασφαλίσει χρόνο συμμετοχής και θα κάνει πρωταθλητισμό. Τέτοια πράγματα όμως, δηλαδή εκ προοιμίου συμφωνίες για εξασφάλιση συγκεκριμένων συμμετοχών, στη συγκεκριμένη χώρα δεν προβλέπονται, τουλάχιστον από σοβαρές ομάδες...

Η ΑΕΚ παρακολουθεί την υπόθεση και σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr ετοιμάζει την κίνησή της ενόψει της επόμενης καλοκαιρινής περιόδου. Είναι δύσκολο ασφαλώς να πειστεί ο Τζιμπούρ να την ακολουθήσει στη Β' Εθνική και μεγάλο ρόλο σε αυτή την υπόθεση θα παίξει το οικονομικό σκέλος στο συμβόλαιο που θα του προσφερθεί. Για τον 30χρονο πλέον επιθετικό, μία τριετούς διάρκειας συνεργασία με υψηλές αποδοχές, θα ήταν ικανή ώστε να αφήσει κατά μέρος το αγγλικό όνειρο και να παίξει ξανά στην ΑΕΚ.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το ότι τα πρωτοκλασάτα στελέχη της Ένωσης έχουν ήδη συζητήσει τη σημασία που θα είχε ένα ταξίδι του τεχνικού διευθυντή της ομάδας Νίκου Λυμπερόπουλου στην Αγγλία προκειμένου να συζητήσει με τον Τζιμπούρ για την προοπτική μίας ενδεχόμενης μελλοντικής συνεργασίας των δύο πλευρών, είτε το ερχόμενο καλοκαίρι, είτε εκείνο του 2015. Μία απαραίτητη βολιδοσκόπηση των προθέσεων του Αλγερινού από έναν άνθρωπο που ο «τρομοκράτης» και εμπιστεύεται και σέβεται από την κοινή θητεία τους στην ΑΕΚ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ