ΑΕΚ

Το πούλμαν των ακαδημιών

Το πούλμαν των ακαδημιών
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ ΑΕΚ παρουσίασε μέσα από την ιστοσελίδα της το νέο πούλμαν των ακαδημιών που θα εξυπηρετεί τους νεαρούς ποδοσφαιριστές στις μετακινήσεις τους. Δείτε τα δύο σλόγκαν που θα αναγράφονται στις εξωτερικές πλευρές. (ΦΩΤΟ)

Από την αρχή έδειξε ο Δημήτρης Μελισσανίδης πως για πρώτη φορά στην ιστορία της, η ΑΕΚ θα ασχοληθεί επαγγελματικά με τις ακαδημίες, όπως αρμόζει σε μια μεγάλη ομάδα. Στα πρότυπα λοιπόν των μεγάλων Ευρωπαικών ομάδων, η Ένωση μέρα με τη μέρα κάνει ένα βήμα παραπάνω προκειμένου να οργανώσει τις καλύτερες ακαδημίες της χώρας...

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

H ΠΑΕΑΕΚπροκειμένου να διευκολύνει τα παιδιά των Ακαδημιών αλλά και τις οικογένειές τους, δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να μετακινούνται καθημερινά στα Σπάτα με το νέο πούλμαν που είναι πλέον στη διάθεση του Συλλόγου.

Το πούλμαν των ακαδημιών

Πρόκειται για μια παροχή, για λόγους λειτουργικότητας που οι γονείς των παιδιών εκτίμησαν ιδιαίτερα, αφού τα δρομολόγια θα διοργανωθούν με τέτοιο τρόπο ώστε να εξυπηρετούν όλα τα παιδιά που θα δηλώσουν συμμετοχή αλλά για την ΑΕΚ είναι και μια κίνηση σημειολογικής σημασίας μιας που θα φέρνει καθημερινά τα παιδιά πιο κοντά για περισσότερο χρόνο, χτίζοντας σχέσεις φιλίας μεταξύ τους.

Το πούλμαν των ακαδημιών

Το κιτρινόμαρο Πούλμαν ετοιμάζεται και μέσα στο Σεπτέμβριο πρόκειται να τεθεί σε κυκλοφορία. Ο κόσμος της ΑΕΚ συμμετείχε στον τελικό σχεδιασμό επιλέγοντας τα σλόγκαν που θα αναγράφονται σε δύο από τις εξωτερικές πλευρές του. Το ένα είναι «ανοίγουμε τα φτερά μας»και το άλλο είναι «το μέλλον είναι εδώ».

Εντός των προσεχών ημερών οι νικητές θα ενημερωθούν και θα παραλάβουν ένα δώρο από την εταιρία ένδυσης της ομάδας Puma.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ