ΑΕΚ

Το μπαλάκι στη Μπολόνια

Το μπαλάκι στη Μπολόνια
INTIME SPORTS

Η διάθεση να τα βρουν ΑΕΚ και Μόρας είναι δεδομένη, γι' αυτό και η πραγματοποίηση της μεταγραφής θα εξαρτηθεί από τις απαιτήσεις της Μπολόνια.

Λίγο από Ντιόπ θυμίζει η υπόθεση της μεταγραφής του Βαγγέλη Μόρα στην Ενωση.

Ο Σενεγαλάζος μέσος τα είχε βρει σε όλα με την ομάδα και έμενε το πολυπόθητο "ναι" της Πόρτσμουθ για να γίνει η σπουδαία μεταγραφή.

Στην περίπτωση του Ελληνα αμυντικού δεν βγαίνει προς τα έξω ότι υπάρχει συμφωνία με την ΑΕΚ, ωστόσο σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του Τύπου αυτό γίνεται καθώς πρέπει πρώτα να ξεπεραστεί το εμπόδιο της Μπολόνια.

Ο Μόρας είναι θετικός να επιστρέψει στους "κιτρινόμαυρους", ωστόσο τον πρώτο λόγο για να γίνει η μεταγραφή τον έχει ο τωρινός σύλλογός του.

Η υπόθεση κατά πάσα πιθανότατα θα ξεκαθαρίσει την Τρίτη (24/8), όταν ο εκπρόσωπος του 29χρονου ποδοσφαιριστή θα βρεθεί στην Μπολόνια για να συζητήσει με τον τεχνικό διευθυντή της ιταλικής ομάδας, Κάρμινε Λόγκο.

Αλλωστε δεν υπάρχει πολύς χρόνος στη διάθεση των δύο πλευρών για να τα βρουν, καθώς στο τέλος του μήνα τελειώνει και η προθεσμία μεταγραφών για τους παίκτες που ανήκουν σε ομάδες.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ