ΑΕΚ

Την ψάχνει για Λουσέρο

Την ψάχνει για Λουσέρο
INTIME SPORTS

Σε περίοπτη θέση της κιτρινόμαυρης μεταγραφικής λίστας βρίσκεται το όνομα του αργεντινού αριστερού εξτρέμ, ο οποίος έκανε εξαιρετική χρονιά με τη φανέλα του Πανθρακικού

Οι θέσεις στα άκρα της Ένωσης είναι ακόμα άδειες καθώς δεν έχει γίνει κάποια προσθήκη στις πτέρυγες, με αποτέλεσμα στην ΑΕΚ να ψάχνουν παίκτες οι οποίοι θα μπορέσουν να αγωνιστούν στη συγκεκριμένη θέση και να βοηθήσουν την ομάδα στην προσπάθεια επιστροφής της στη μεγάλη κατηγορία.

Στην Ένωση εξετάζονται αρκετά ονόματα ποδοσφαιριστών με τον Αντριάν Όσκαρ Λουσέρο του Πανθρακικού, να είναι ένας εξ’ αυτών, ο οποίος προορίζεται για την αριστερή πτέρυγα.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνιζόταν στην ακριτική ομάδα και πλέον είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε όποιον σύλλογο επιθυμεί.

Η περίπτωση του, μαζί με τα υπόλοιπα θέματα που αφορούν το Δικέφαλο, αναμένεται να συζητηθεί αύριο (28/6) στη συνάντηση που θα έχουν οι Ντούσαν Μπάγεβιτς, Τραϊανός Δέλλας και Νίκος Λυμπερόπουλος

Ποιος είναι ο Λουσέρο

Ο Αντριάν Όσκαρ Λουσέρο γεννήθηκε στις 16 Αυγούστου 1984 ,στην Μεντόζα της Αργεντινής.

Σε ηλικία 19 ετών, ο αργεντίνος αριστερός μέσος έκανε το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα της πατρίδας του με την φανέλα της Νιούελς Ολντ Μπόις το 2004 στην οποία και έμεινε μέχρι το 2008 έχοντας 82 συμμετοχές και 4 γκόλ.

Στη συνέχεια μετακόμισε στη Ρασίνγκ Κλουμπ μέχρι το 2011, όπου είχε 61 εμφανίσεις και 6 τέρματα.

Την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα της Ολίμπο, παίζοντας σε 15 παιχνίδια και σκοράροντας μία φορά, ενώ τη χρονιά που ολοκληρώθηκε πήρε μεταγραφή στην Ελλάδα και τον Πανθρακικό στον οποίο αγωνίστηκε σε 28 ματς και έβαλε 4 γκολ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ