ΑΕΚ

Θέλουν και Καραγκούνη στην ΑΕΚ!

Θέλουν και Καραγκούνη στην ΑΕΚ!
INTIME SPORTS

Ανάμεσα σε όλα τα ονόματα που υπάρχουν στη λίστα της ΑΕΚ με τους Έλληνες ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, βρίσκεται το όνομα το Θανάση Καραγκούνη του Ατρομήτου. Κλειδί στην περίπτωση αυτή, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Το Sport24.gr αποκαλύπτει (video)!

Η λίστα με ονόματα Ελλήνων νεαρών ποδοσφαιριστών αριθμεί πάνω από 50 άτομα και ανάμεσα τους υπάρχουν κάποιοι που έχουν... υπογραμμιστεί ως πρωταρχικοί στόχοι.

Μέσα σε αυτή την "κατηγορία" βρίσκεται και ο Θανάσης Καραγκούνης του Ατρομήτου. Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός της ομάδας του Περιστερίου, που αγωνίζεται με επιτυχία στα άκρα, ένα χρόνο νωρίτερα είχε πείσει με τις ικανότητες του τον Γενικό διευθυντή της ΑΕΚ και τότε προπονητή του Ατρομήτου.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του Sport24.gr, ο παίκτης βρίσκεται ψηλά στην λίστα του δικεφάλου και δεν αποκλείεται η περίπτωση του να κλείσει και από τον Γενάρη, καθώς ο παίκτης το καλοκαίρι ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του.

Μάλιστα, η ομάδα του Περιστερίου, θα προσπαθήσει την ανανέωση του συμβολαίου, αλλά κάτι τέτοιο φαντάζει δύσκολο ως απίθανο. Ο παίκτης έχει προτάσεις από Ελλάδα, αλλά το σημαντικότερο είναι πως κάποιοι σύλλογοι από εξωτερικό τον παρακολουθούν. Φυσικά στην περίπτωση που ο Καραγκούνης δεχτεί πρόταση από την ΑΕΚ και τον Μπάγεβιτς, απίθανο να πει όχι στην προοπτική του δικεφάλου.

Ο Καραγκούνης στα χέρια του Ντούσαν

Στα 19 ματς του Μπάγεβιτς στον πάγκο του Ατρομήτου, ο Θανάσης Καραγκούνης αγωνίστηκε συνολικά στα 13. Έξι ως βασικός και επτά ως αναπληρωματικός, σκοράροντας και δύο γκολ.

Συνολικά στην χρονιά που ο Ατρόμητος έκανε προετοιμασία με τον Μπάγεβιτς, ο Καραγκούνης έκανε την καλύτερη του σεζόν στην Α' Εθνική (Superleague) με συνολικά 30 ματς και 5 γκολ!

Δείτε το εντυπωσιακό γκολ του Καραγκούνη με τον Ολυμπιακό:

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ