ΑΕΚ

Θέλει και Αραβίδη η ΑΕΚ και ο Μελισσανίδης

Θέλει και Αραβίδη η ΑΕΚ και ο Μελισσανίδης
INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ θέλει να εντάξει στο δυναμικό της για την επόμενη χρονιά και τον Χρήστο Αραβίδη ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. Καψούρα και του Μελισσανίδη ο παίκτης και λόγω της καταγωγής του.

Έναν ακόμη στόχο από την Σούπερ Λιγκ έχει βάλει στο στόχαστρο η διοίκηση της ΑΕΚ ενόψει της επόμενης σεζόν και αυτός δεν είναι άλλος από τον Χρήστο Αραβίδη.

Το τεχνικό τιμ των "κίτρινων" θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον άσο του Πανιωνίου ο οποίος έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά την φετινή σεζόν.

Καψούρα με τον παίκτη έχει και ο Μελισσανίδης για έναν επιπλέον λόγο πλην της ποιότητας του και αυτός είναι πως και ο Αραβίδης προέρχεται από οικογένεια Ποντιακής καταγωγής και αυτό κάνει τον πρόεδρο της "ένωσης" να τον θέλει ακόμα περισσότερο στην ομάδα.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η ΑΕΚ έψαξε και το καλοκαίρι την περίπτωση του με ανθρώπους κοντά στο περιβάλλον του ποδοσφαιριστή να επιβεβαιώνουν πως οι "κίτρινοι" είχαν καταθέσει μια εξαιρετική πρόταση στον παίκτη ο οποίος όμως τότε δεν ήθελε να παίξει στην Γ' Εθνική.

Τώρα όμως βλέποντας το όλο πρότζεκτ και το πως κινείται η ΑΕΚ δεν αποκλείεται να έχει αλλάξει η άποψη και τελικά να πει το ναι αν υπάρξει επίσημη πρόταση προς το πρόσωπο του. Καθώς από το καλοκαίρι και έπειτα ακόμα οι δυο πλευρές δεν έχουν έρθει σε επαφή παρά το γεγονός ότι η ΑΕΚ θέλει τον ποδοσφαιριστή του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ