ΑΕΚ

Θέλει Σιμόες η Μονακό

Θέλει Σιμόες η Μονακό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σύμφωνα με πληροφορίες η Μονακό του Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει κάνει κρούση στην ΑΕΚ για τον Πορτογάλο αμυντικό μέσο, Αντρέ Σιμόες. Ανοικτοί σε αγορά για το καλοκαίρι, οι Μονεγάσκοι.

Οι εμφανίσεις του 26χρονου Πορτογάλου αμυντικού χαφ, Αντρέ Σιμόες, δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από διάφορους συλλόγους ανά την Ευρώπη. Μία εξ' αυτών η Μονακό, με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να έχει εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για τον συμπατριώτη του, ποδοσφαιριστή της Ένωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Μονεγάσκοι έχουν κάνει ήδη την πρώτη κρούση στην Ένωση, εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον τους για τον Αντρέ Σιμόες. Το τελευταίο διάστημα φαίνεται να υπήρξαν έντονες συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών για την περίπτωση του Πορτογάλου.

Και μπορεί στην Ένωση να διακηρύσσουν σε όλους τους τόνους ότι δεν υπάρχει περίπτωση να πωληθεί κάποιος ποδοσφαιριστής της ομάδας κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, ωστόσο η Μονακό - σύμφωνα πάντα με πληροφορίες - φαίνεται να είναι ανοικτή από τώρα στην προοπτική αγοράς του Αντρέ Σιμόες για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ