ΑΕΚ

Θαναηλάκης: "Θα δικαιώσω Δέλλα και Λύμπε"

Θαναηλάκης: "Θα δικαιώσω Δέλλα και Λύμπε"
INTIME SPORTS

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, Λάμπρος Θαναηλάκης μίλησε για τους στόχους του με τον δικέφαλο στο στήθος, την πρώτη του προπόνηση με την Ένωση, ευχαρίστησε τον Παναθηναΐκό και υποσχέθηκε δικαίωση σε όσους τον πίστεψαν. Τι είπε για τη στιγμή που ήταν ball boy στον Δέλλα

« Αυτό που θέλω πάνω απ' όλα είναι να δουλέψω. Να βελτιωθώ ατομικά και αν αυτό συμβεί, τότε ν' ανταμειφθώ και με συμμετοχές», τόνισε αρχικά στο sport-fm.gr και συνέχισε αναφορικά με τη στιγμή που ήταν ballboyτου Δέλλα στο Euro 2004 «Ναι, ισχύει (γέλια). Ήμουν στην Πορτογαλία με τον κ. Δέλλα, αλλά ο ίδιος δεν πρέπει να το θυμάται καθόλου τώρα. Έχουν περάσει και χρόνια από τότε».

« H σεζόν 2011/12 ήταν πολύ καλή για μένα. Παρόλο που έχασα τον έναν από τους τρεις γύρους του πρωταθλήματος, σημείωσα αρκετά γκολ και βγήκα πρώτος σκόρερ», υπογράμμισε και συνέχισε αναφορικά με το γεγονός ότι έξι από τα γκολ του ήταν κόντρα στην ΑΕΚ: « Εντάξει, έτυχε, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Απλά ήρθαν έτσι τα παιχνίδια».

Αναφορικά με το ενδιαφέρον συλλόγων από το εξωτερικό είπε: « Όντως υπήρξε μια πρόσκληση σε καμπ της Λίβερπουλ και ανάλογο ενδιαφέρον κι από άλλους συλλόγους. Το πιο σοβαρό όμως ήταν με τη Βαλένθια. Πήγα, δοκιμάστηκα, μου είπαν ότι τους αρέσω και ότι από ‘κει και πέρα θα με παρακολουθούσαν», ενώ για την πρώτη του προπόνηση με την Ένωση ανέφερε:

« Με υποδέχθηκαν πολύ καλά όλοι. Με σύστησε ο κ. Δέλλας, ενώ και με αρκετά από τα παιδιά γνωριζόμαστε -είτε από την Εθνική, είτε έχοντας παίξει αντίπαλοι. Αυτό που διαπίστωσα είναι πως υπάρχει εξαιρετικό κλίμα και μεγάλη όρεξη για δουλειά απ' όλους».

Καταλήγοντας ο Λάμπρος Θαναηλάκης τόνισε: « Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για τα τέσσερα χρόνια που ήμουν εκεί και όσα μου προσέφεραν και φυσικά την AEK που με εμπιστεύτηκε μ' αυτό το συμβόλαιο. Θα προσπαθήσω να δείξω ότι έκανε καλή επιλογή και να τη βοηθήσω να επιστρέψει γρήγορα εκεί που ανήκει...»

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ